23.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

FOTO: Cu lemne furate în camionetă, a dat nas în nas cu jandarmii

Un bărbat a avut o ”întâlnire de neuitat” cu jandarmii, ieri. Acesta a furat lemne din pădure, pe care le transporta cu camioneta. CE a pățit bărbatul:

A crezut că dacă e pe un drum forestier, nu-l vede nimeni. Surpriza a fost să dea nas în nas cu o patrulă a jandarmilor montani.

Aceștia au aflat faptul că bărbatul NU are documente pentru lemnul sustras din pădure, așa că i l-au confiscat și i-au și aplicat o amendă.

Jandarmii montani din cadrul Postului Piatra-Fântânele au depistat sâmbătă 10 aprilie 2021, pe drumul forestier Pârâul Calului către localitatea Lunca-Ilvei, o camionetă care transporta material lemnos. La o primă verificare, jandarmii montani au constatat că pentru lemnul transportat nu existau documente legale de proveniență. Bărbatul de 35 de ani din Tureac a fost sancționat cu 1.000 de lei amendă pentru sustragerea de material lemnos fără drept din fondul forestier. Ulterior, lemnul a fost ridicat în vederea confiscării și predat în custodie Ocolului Silvic Tiha-Bârgăului conform reglementărilor legale în vigoare” transmit reprezentanții IJJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...