7.4 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 16, 2021

FOTO: Poiana Ciucaș, o oază de relaxare și grătăreală, în Pădurea Schullerwald!

Primăvara se instalează încet, încet! Iar weekendurile vrem să le petrecem relaxându-ne în aer liber!  La doi pași de centrul orașului, în Pădurea Schullerwald, cei de la Ciucaș au amenajat o poiană, o oază de relaxare și grătăreală!

Anul trecut, primăvara am ”admirat-o„ de la ferestre, sau d epe balcon, fiind în plină stare de urgență. Anul acesta în schimb, profităm de fiecare moment liber pentru a neconecta cu natura.

Bistrițenii, chiar dacă au ”ora de stingere” destul de devreme în weekend, au, la doi pași de centrul orașului…o oază de relaxare.

În Pădurea Schullerwald, cei de la Ciucaș au amenajat o Poiană, o oază de relaxare și grătăreală, sau de stat frumos la picnic cu cei dragi.

Mai exact, pe lângă grătarele și mesele deja existente în zonă, cei e la Ciucaș au mai amplasat șapte grătare și 14 mese duble.

Astfel, cei ce aleg să inspire aerul curat de pădure, se pot plimba prin Pădurea Tineretului din Bistrița, și apoi, pot poposi la un pahar de suc sau un mic, la ”întoarcerea” spre mașină.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...