14.7 C
Bistrița
sâmbătă, mai 21, 2022

FOTO: Poiana Ciucaș, o oază de relaxare și grătăreală, în Pădurea Schullerwald!

Primăvara se instalează încet, încet! Iar weekendurile vrem să le petrecem relaxându-ne în aer liber!  La doi pași de centrul orașului, în Pădurea Schullerwald, cei de la Ciucaș au amenajat o poiană, o oază de relaxare și grătăreală!

Anul trecut, primăvara am ”admirat-o„ de la ferestre, sau d epe balcon, fiind în plină stare de urgență. Anul acesta în schimb, profităm de fiecare moment liber pentru a neconecta cu natura.

Bistrițenii, chiar dacă au ”ora de stingere” destul de devreme în weekend, au, la doi pași de centrul orașului…o oază de relaxare.

În Pădurea Schullerwald, cei de la Ciucaș au amenajat o Poiană, o oază de relaxare și grătăreală, sau de stat frumos la picnic cu cei dragi.

Mai exact, pe lângă grătarele și mesele deja existente în zonă, cei e la Ciucaș au mai amplasat șapte grătare și 14 mese duble.

Astfel, cei ce aleg să inspire aerul curat de pădure, se pot plimba prin Pădurea Tineretului din Bistrița, și apoi, pot poposi la un pahar de suc sau un mic, la ”întoarcerea” spre mașină.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: