22.3 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

FOTO: Poiana Ciucaș, o oază de relaxare și grătăreală, în Pădurea Schullerwald!

Primăvara se instalează încet, încet! Iar weekendurile vrem să le petrecem relaxându-ne în aer liber!  La doi pași de centrul orașului, în Pădurea Schullerwald, cei de la Ciucaș au amenajat o poiană, o oază de relaxare și grătăreală!

Anul trecut, primăvara am ”admirat-o„ de la ferestre, sau d epe balcon, fiind în plină stare de urgență. Anul acesta în schimb, profităm de fiecare moment liber pentru a neconecta cu natura.

Bistrițenii, chiar dacă au ”ora de stingere” destul de devreme în weekend, au, la doi pași de centrul orașului…o oază de relaxare.

În Pădurea Schullerwald, cei de la Ciucaș au amenajat o Poiană, o oază de relaxare și grătăreală, sau de stat frumos la picnic cu cei dragi.

Mai exact, pe lângă grătarele și mesele deja existente în zonă, cei e la Ciucaș au mai amplasat șapte grătare și 14 mese duble.

Astfel, cei ce aleg să inspire aerul curat de pădure, se pot plimba prin Pădurea Tineretului din Bistrița, și apoi, pot poposi la un pahar de suc sau un mic, la ”întoarcerea” spre mașină.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...