5.7 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

FOTO: De Crăciunul acesta ați fost mai buni! Și dacă n-am fost noi motorul!

Încă de prin vară ați fost unii care ne-ați întrebat de campania „De Crăciun fii mai bun!”. Anul acesta, nu ne-am putut mobiliza să o organizăm, și eram așa, cu tristețe în suflet. Până când au ajuns la urechile noastre vești că voi, bistrițenii, ați fost buni și de Crăciunul acesta! Chiar dacă n-am fost noi motorul! Și vă mulțumim!

În mulți ani, ca și echipă, Bistrițeanul.ro, în preajma sărbătorilor de iarnă, v-am prezentat povești triste. Și de fiecare dată ați reușit să le transformați în ceva frumos, să aduceți bucurie, zâmbete, speranță, credință într-o lume mai bună, și în inimile celor mai necăjiți.

Campania „De Crăciun fii mai bun” a ajuns să fie, pentru unii, un punct de cotitură înspre o viață mai bună. Și a fost ceea ce v-a oferit și vouă sărbători mai frumoase, cum ne-ați spus-o de atâtea ori.

În acest an, unii dintre voi ne-ați întrebat încă de prin vară dacă vom face campanie. NU am reușit să ne mobilizăm, și sincer, am fost tare triști. Parcă ceva nu se lega frumos și sentimentul de sărbătoare nu ne cuprindea.

Dar lucrurile s-au schimbat în ultima perioadă, când am primit vești din numeroase părți despre faptul că voi, bistrițenii, ați fost buni și fără să fim noi motorul!

Am văzut mobilizarea copiilor de la grădinițe, ca să-și ajute colega bolnavă sau educatoarea a cărei poveste v-am prezentat-o deja. Unii au mers și au dus daruri și au colindat copilașii de la Centrele de Plasament sau bunicii de la Centrul de bătrâni.

Chiar și elevii de liceu s-au mobilizat să aducă zâmbete celor instituționalizați. A fost o mobilizare chiar și a pompierilor, polițiștilor, jandarmilor, a celor de la Ambulanță, a politicienilor, a micilor dansatori sau colindători, a organizațiilor de off road, oamenilor de afaceri sau a oamenilor simpli.

Astăzi asociația Alex Toma din Beclean vinde prăjituri în scop caritabil. Iar volunatrii de la Centrul Onisim vor oferi o masă caldă, pe Pietonal, oamenilor străzii.

Cu toate acestea, la un moment dat, supărați oarecum că nu facem nimic, am sunat încoace și încolo, pe unde știam că am mai trimis „ajutoare ale Moșului”, iar răspunsul ne-a bucurat.

Au venit cu muuulte daruri. Am primit foarte multe. Multă lume și-a adus aminte din campania pe care ați mai făcut-o și au venit la noi cu daruri”, ne-au transmis aceștia.

Și cu siguranță mai sunteți muuuulți care ați ales să fiți mai buni și noi nu vă știm!

Așadar, de Crăciunul acesta ați fost mai buni! Și fără noi ca și motor! De aceea vă iubim, vă prețuim și vă mulțumim! Voi știți să faceți sărbătorile mai frumoase! Și nouă, celor ce vă privim cum vă mobilizați de fiecare dată, și celor care le duceți speranța și bucuria în casă!

Vă dorim sărbători fericite, liniștite și pline de dragoste, alături de cei dragi inimilor voastre!

Redacția Bistrițeanul.ro

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!