-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

FOTO: De Crăciunul acesta ați fost mai buni! Și dacă n-am fost noi motorul!

Încă de prin vară ați fost unii care ne-ați întrebat de campania „De Crăciun fii mai bun!”. Anul acesta, nu ne-am putut mobiliza să o organizăm, și eram așa, cu tristețe în suflet. Până când au ajuns la urechile noastre vești că voi, bistrițenii, ați fost buni și de Crăciunul acesta! Chiar dacă n-am fost noi motorul! Și vă mulțumim!

În mulți ani, ca și echipă, Bistrițeanul.ro, în preajma sărbătorilor de iarnă, v-am prezentat povești triste. Și de fiecare dată ați reușit să le transformați în ceva frumos, să aduceți bucurie, zâmbete, speranță, credință într-o lume mai bună, și în inimile celor mai necăjiți.

Campania „De Crăciun fii mai bun” a ajuns să fie, pentru unii, un punct de cotitură înspre o viață mai bună. Și a fost ceea ce v-a oferit și vouă sărbători mai frumoase, cum ne-ați spus-o de atâtea ori.

În acest an, unii dintre voi ne-ați întrebat încă de prin vară dacă vom face campanie. NU am reușit să ne mobilizăm, și sincer, am fost tare triști. Parcă ceva nu se lega frumos și sentimentul de sărbătoare nu ne cuprindea.

Dar lucrurile s-au schimbat în ultima perioadă, când am primit vești din numeroase părți despre faptul că voi, bistrițenii, ați fost buni și fără să fim noi motorul!

Am văzut mobilizarea copiilor de la grădinițe, ca să-și ajute colega bolnavă sau educatoarea a cărei poveste v-am prezentat-o deja. Unii au mers și au dus daruri și au colindat copilașii de la Centrele de Plasament sau bunicii de la Centrul de bătrâni.

Chiar și elevii de liceu s-au mobilizat să aducă zâmbete celor instituționalizați. A fost o mobilizare chiar și a pompierilor, polițiștilor, jandarmilor, a celor de la Ambulanță, a politicienilor, a micilor dansatori sau colindători, a organizațiilor de off road, oamenilor de afaceri sau a oamenilor simpli.

Astăzi asociația Alex Toma din Beclean vinde prăjituri în scop caritabil. Iar volunatrii de la Centrul Onisim vor oferi o masă caldă, pe Pietonal, oamenilor străzii.

Cu toate acestea, la un moment dat, supărați oarecum că nu facem nimic, am sunat încoace și încolo, pe unde știam că am mai trimis „ajutoare ale Moșului”, iar răspunsul ne-a bucurat.

Au venit cu muuulte daruri. Am primit foarte multe. Multă lume și-a adus aminte din campania pe care ați mai făcut-o și au venit la noi cu daruri”, ne-au transmis aceștia.

Și cu siguranță mai sunteți muuuulți care ați ales să fiți mai buni și noi nu vă știm!

Așadar, de Crăciunul acesta ați fost mai buni! Și fără noi ca și motor! De aceea vă iubim, vă prețuim și vă mulțumim! Voi știți să faceți sărbătorile mai frumoase! Și nouă, celor ce vă privim cum vă mobilizați de fiecare dată, și celor care le duceți speranța și bucuria în casă!

Vă dorim sărbători fericite, liniștite și pline de dragoste, alături de cei dragi inimilor voastre!

Redacția Bistrițeanul.ro

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.