14.6 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

FOTO – Debut în forță pentru echipa Crazy Snails: Locurile I și IV la categoria la care au participat!

Băieții de la Crazy Snails au revenit în forță, în prima probă a Campionatului Național de Time Attack. Aceștia au cucerit locurile I și IV la categoria la care au participat.

A început sezonul competițional pe circuite, pentru iubitorii de adrenalină. În weekendul care a trecut, echipa Crazy Snails a reușit să revină în forță, după o perioadă de pauză.

Început de campionat și pentru echipa Crazy Snails din Bistrița, în domeniul motor-sportului!

Cei doi membri, Sorin Mureșan și Mihai Ilieș au fost prezenți la startul primei etape din cadrul Campionatului Național de Time Attack. Acesta a avut loc în perioada 19-21 mai 2023, pe circuitul Motorpark România, situat lângă Adâncata.
După o îndelungă perioadă de repaus, timp în care cei doi și-au pregătit mașinile de concurs, nerăbdarea și dorința de participare și-au spus cuvântul.
Debutul a fost unul în forță!”, au transmis băieții de la Crazy Snails.

Mai exact, băieții au reușit să cucerească locul I și locul IV la categoria la care au participat.

Mihai Ilieș a încheiat pe prima treaptă a podiumului clasei PRO, clasa la care concurează cu un model Mercedes Benz C230 AMG.
Sorin Mureșan a reușit obținerea locului IV al clasei CLUB PRO, concurând cu un model BMW 330i Coupe.
Ambii piloți sunt onorați a purta însemnele municipiului Bistrița și a județului Bistrița-Năsăud. Le vor purta pe parcursul desfășurării întregului campionat. Astfel, vor promova valorile locale la nivel național și chiar internațional.
Ca și o noutate, în acest sezon a fost programată desfășurarea unei etape și în Grecia, pe circuitul din Serres. Așa cum a promis, echipa bistrițeană speră la un sezon foarte bun. Vor încerca obținerea unor trepte cât mai înalte ale podiumului, la fiecare etapă.
Mulțumim susținătorilor și sperăm să atragem noi parteneri în promovarea imaginii prin intermediul motor-sportului”, au transmis băieții de la Crazy Snails.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...