26.9 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Zilele comunei Căianu Mic, în 4 și 5 iunie: Concerte de muzică folclorică și ușoară, spectacole pentru copii și foc de artificii

Mare sărbătoare, în 4 și 5 iunie la Căianu Mic! Comuna își celebrează zilele cu spectacole de muzică folclorică, recitaluri de muzică pop-dance și hip-hop, dar și întreceri sportive. În final, un spectaculos foc de artificii, anunță primarul Paul Știr.

Zilele comunei Căianu Mic încep duminică, 4 iunie, cu o serie de competiții sportive și demonstrații de Taekwondo.

Parcul central din Căianu Mic va fi animat de balerinele de la Școala de Balet Ovidiu Danci, dar și de jocuri distractive pentru cei mici. Invitați să susțină recitaluri de muzică ușoară sunt DJ Sergio, Andrada Bârsăuan, Andrei Bănuță, Ruby și Puya.

În a doua zi de sărbătoare, luni, 5 iunie, de Rusalii – în Căianu Mic se va derula – conform tradiției – străvechiul obicei agrar Înstruțatul Boului.

Vor fi premiate familiile care împlinesc 50 de ani de căsătorie. Spectacolul de muzică folclorică începe la ora 16.00 și cuprinde recitalurile tinerilor de la Școala Populară de Arte Bistrița și de la Clubul Elevilor Beclean.

Au fost invitați, totodată, și soliștii Ionela Moruțan, Victoria și Bogdan Bizău, Oana Bozga Pintea și Marius Ciprian Pop.

Programul complet – mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!