19.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

Zilele comunei Căianu Mic, în 4 și 5 iunie: Concerte de muzică folclorică și ușoară, spectacole pentru copii și foc de artificii

Mare sărbătoare, în 4 și 5 iunie la Căianu Mic! Comuna își celebrează zilele cu spectacole de muzică folclorică, recitaluri de muzică pop-dance și hip-hop, dar și întreceri sportive. În final, un spectaculos foc de artificii, anunță primarul Paul Știr.

Zilele comunei Căianu Mic încep duminică, 4 iunie, cu o serie de competiții sportive și demonstrații de Taekwondo.

Parcul central din Căianu Mic va fi animat de balerinele de la Școala de Balet Ovidiu Danci, dar și de jocuri distractive pentru cei mici. Invitați să susțină recitaluri de muzică ușoară sunt DJ Sergio, Andrada Bârsăuan, Andrei Bănuță, Ruby și Puya.

În a doua zi de sărbătoare, luni, 5 iunie, de Rusalii – în Căianu Mic se va derula – conform tradiției – străvechiul obicei agrar Înstruțatul Boului.

Vor fi premiate familiile care împlinesc 50 de ani de căsătorie. Spectacolul de muzică folclorică începe la ora 16.00 și cuprinde recitalurile tinerilor de la Școala Populară de Arte Bistrița și de la Clubul Elevilor Beclean.

Au fost invitați, totodată, și soliștii Ionela Moruțan, Victoria și Bogdan Bizău, Oana Bozga Pintea și Marius Ciprian Pop.

Programul complet – mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...