13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

FOTO – DEZASTRU pe o stradă din municipiu, prinsă de 10 ani în programul de reabilitare

Primarul Ioan Turc este invitat „să colinde” pe o stradă care „de 10 ani se tot asfaltează”. Sezonul rece face aproape imposibilă circulația pe această stradă…

Ani la rândul, bistrițenii s-au plâns administrației locale de modul în care strada lor „se transformă” în sezonul rece.

În 2019, Valea Căstăilor arăta plină de cratere și gropi:

FOTO: Bistrițenii au ajuns pe Lună! Pardon, pe Valea Căstăilor!

La mijlocul anului trecut s-au efectuat lucrări de… iluminat public.

Să fie lumină: 53 de stâlpi de iluminat pe Valea Căstăilor! Studiu de fezabilitate pentru încă 80 de străzi

Mai mult, conform fișei de lucru a celor de la DSP Bistrița, s-au efectuat chiar și lucrări de salubrizare șanțuri pentru scurgerea apelor pluviale. Și nu doar o dată…

Dar partea carosabilă a fost lăsată în voia sorții. Ploile și zăpada din ultimele zile au creat din nou adevărate cratere pe Valea Căstăilor. Un bistrițean ce tranzitează des această zonă l-a invitat pe primar la… colindat.

Stimați domni, în prag de sărbători doresc, prin intermediul dumneavoastră, să îl poftesc „la colindat” pe domnul primar Ioan Turc pe strada Valea Căstăilor. Stradă care de 10 ani se află în proiect de asfaltare, și care, în fiecare an, odată cu venirea frigului devine impracticabilă. Mulțumesc anticipat!”, a scris Bogdan B. pe adresa redacției Bistrițeanul.ro

Iar imaginile sunt mai mult decât grăitoare:

ARTICOLE SIMILARE

8 COMENTARII

 1. Turc este ocupat ” așa și așa:)) în plus multe a promis în campanie și puține a făcut ,atunci jura că va fi de partea oamenilor iar în primărie spunea că trebuie să aducă respectul pentru oameni și bunul simț care în opinia lui lipseau .Acum cei din primărie sunt numiți chiar de el:”specialiștii din primărie” :))) vai de el primar!

 2. Asa a ramas si Mihai Viteazu după lucrarea la canalizare, la intersecția unde este biserica ortodoxă nici nu ai cum sa ocolește gropile care nu sunt mici.

  • Vă rog să-l invitați pe domnul Primar și pe str Zavoaie la fel ca și str Valea Castailor Dezastru asta e administrare cu care lucrez domnul Primar în fruntea cu dir Cretiu și omeni lui incompetenți care nu au de afce cu fenomenul mulțumim

 3. Arata chiar „foarte bine”!!!
  Haide-ți la colindat pe Tarpiului neasfaltat, chiar de la intrare…. strada reparata joi 23.decembrie 2021 de primărie!!!!
  Macar aici se trăiește cu speranța că această strada v-a fi asfaltata cât de curând! Dar străzile adiacente lăsate in paragina o sa o strice cât de repede!
  De fapt asa e toată Bistrița si primarelul ne spune de pe podium ca el are o căsuța mica… Mai trebuie sa ne-o si arate, tot de acolo, ca să o vedem😇😇😇🤣🤣🤣

 4. Numa` intreb: in cei 9 ani cand a fost Cretu primar de cate ori l-ati invitat la colindat ?
  Aveti pretentia sa faca unul intr-un an ce n-a facut altul in 9 ?
  P.S. Nu sunt de partea lui Turc, dar nici nu il cred „Fat-Frumos” care crestea intr-un an cat altul in 10. Ii acord, totusi, macar un timp sa dovedeasca ce poate, pentru ca Cretu a dovedit din plin ce „gospodar” este.

 5. Mai mult, conform fișei de lucru a celor de la DSP Bistrița, s-au efectuat chiar și lucrări de salubrizare șanțuri pentru scurgerea apelor pluviale. Și nu doar o dată…
  Au reușit să facă doar 1km de salubrizarea șanțurilor pentru scurgerea apelor di 3km.
  Dar bănuiesc că in acte sau realizat tot tronsonul de 3km

 6. Domnul Teo are perfectă dreptate, tov crețu a aruncat banii pe apa sâmbetei „construind” așa zisa pârtie de schi și culmea nu-l trage nimeni la răspundere ! Putea să asfalteze tot orașul cu banii respectivi, nu numai străzile de care vorbiți. Așteptați să vedem, domnul TURC abia și-a început mandatul, mai are timp să dovedească că e bun gospodar… Să vedem !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.