19.1 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

FOTO – Din inimi de salvatori: Ajutoare duse familiei din Măgheruș, de voluntarii de la Ambulanță

Nu doar că le salvează viaţa, dar vor să le-o și facă mai frumoasă! Voluntarii de la Ambulanță, atinși de nenorocirea ce s-a abătut asupra familiei Hangan din Măgheruș, au pus mână de la mână și le-au făcut o bucurie. Au adus în dar atât de-ale gurii, cât şi haine, bani și jucării pentru cei micuți.

La mijlocul lunii august, o casă din Șieu Măgheruș a fost cuprinsă de flăcări. Focul a mistuit aproape tot din calea sa, lăsând 11 persoane fără un acoperiș deasupra capului.

Primii care s-au mobilizat au fost vecinii, cae le-au sărit în ajutor. Apoi, reporterii Bistrițeanul.ro au aflat mai multe despre povestea lor și v-a provocat să îi ajutați.

FOTO/VIDEO: Incendiu devastator la o casă în Șieu Măgheruș. O familie cu 11 membri a rămas fără acoperiș deasupra capului

VIDEO: DEVASTATOR! Focul le-a mistuit ieri casa… Acum au nevoie de ajutorul nostru!

Chiar dacă nu au avut ce face pentru ei în momentul incendiului, dorința de a ajuta nu le-a dat pace. Așa că voluntarii de la Ambulanță au pus mână de la mână și au strând un ”pachet de bucurie”. Iar ieri, l-au dus familiei Hangan. Și nu vor să se oprească aici!

Voluntarii Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița – Năsăud au împărțit ajutoare constând în haine, alimente și bani, familiei din localitatea Șieu – Măgheruș a cărei casă a ars în întregime cu puțin timp în urmă. De asemenea, ei au dus și jucării și dulciuri celor 10 copii ai acestei familii. În continuare voluntarii vor mai pune mână de la mână și vor mai aduna ajutoare, pe care le vor duce familiei nevoiașe” au explicat reprezentanții SAJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...