-5.4 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

FOTO: Distracţie cu arcul, în Schullerwald!

Niciodată nu ești prea tânăr sau prea în vârstă ca să înveți lucruri noi! Așa s-au gândit organizatorii taberei de creație „Țintaș de mic”.

Asociația Pro Hereditatem din Bistrița a reuşit să ofere în prima săptămână de vacanță, în perioada 21-27 iunie 2019, un spaţiu special pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani, unde să își petreacă util şi educativ timpul liber.

Aşa se face că 30 de copii au avut ocazia de a dobândi noi cunoștințe în diferite domenii, în Pădurea Schullerwald.

Copiii au învăţat despre dansurile populare, cântecele și jocurile din folclorul maghiar, dar au avut parte şi de multe jocuri sportive. Accentul a fost pus pe tragerea cu arcul.

Scopul proiectului a fost să-i inițieze pe copii în artele și meșteșugurile tradiționale maghiare. „În spiritul vacanței și al relaxării, tabăra a cuprins zilnic activități sportive și de recreere în aer liber, în pădurea Schullerwald. Am avut parte şi de o zi de înot la Casa Ema – activități care nu sunt cuprinse în programa școlară”, au precizat organizatorii.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Pro Hereditatem, cu sprijinul financiar acordat de Primăria Municipiului Bistrița și Fundația Communitas.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: