1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

FOTO: Doi soți bistrițeni, și complicele lor, un sucevean, reținuți pentru contrabandă cu țigări

Polițiștii au reținut trei persoane, doi soți bistrițeni și un tânăr sucevean, pentru contrabandă cu țigări. Prejudiciul estimat e de peste 300.000 de lei. Cei trei au fost prezentați ieri în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Până ieri, în arestul IPJ BN se aflau trei persoane, audiate în urma unor descinderi privind contrabanda cu țigări.. E vorba de doi soți, de loc din Beclean, și un tânăr din Suceava.

În urma unei acțiuni de prindere în flagrant și a unei percheziții domiciliare, polițiștii au indisponibilizat peste 19.000 de pachete de țigarete care nu aveau aplicate timbre sau banderole fiscale românești, susceptibile a proveni din contrabandă. Astfel, peste 14.000 de pachete de țigarete au fost descoperite de polițiști într-o autoutilitară cu care ar fi fost transportate de către un tânăr de 26 de ani, din Suceava, până în curtea unui imobil din orașul Beclean, iar celelalte au fost descoperite în urma unei perchezitii, efectuată la domiciliul a doi soți de 45 și 47 de ani, din Beclean. Totodată, polițiștii au indisponibilizat și autoutilitara în care au fost descoperite țigaretele” transmit reprezentanții IPJ BN.

Polițiștii au indisponibilizat cele 360.000 de țigarete. Prejudiciul adus statului de cei trei se ridică la 318.000 lei.

”După audieri, cele trei persoane bănuite de contrabandă calificată au fost reținute pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, 25 iulie 2020, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus măsura controlului judiciar pentru 30 de zile față de acestea. La acțiuni au participat criminaliști și politiști din cadrul Poliției Orașului Beclean” transmit polițiștii.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.