25.6 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

Susține sportul și după moarte! Apropiații ciclistului mort în Ceahlău propun donații în loc de coroane

Mâine va fi condus pe ultimul drum Simo Csaba, ciclistul bistrițean care și-a pierdut viața vineri, după ce a căzut cu bicicleta pe un drum forestier accidentat din Ceahlău. Apropiații săi vor ca ciclistul să meargă la cer susținând sportul și mișcarea și propun donații în loc de coroane.

Csaba Simo a decedat vineri, în timp ce practica unul dintre sporturile care i-a ajuns la suflet: ciclismul. Acesta s-a prăbușit cu bicicleta pe un drum forestier din Ceahlău, unde se afla cu mai mulți sportivi împătimiți de sportul pe două roți. Mai multe detalii AICI.

Acesta va fi condus pe ultimul drum mâine, începând cu ora 12:00. Slujba va avea loc la capela de pe Grigore Bălan, urmând ca trupul să i se odihnească în Cimitirul Evanghelic.

Apropiații fac apel la cei care vor să participe la priveghi sau înmormântare să înlocuiască coroanele de flori cu mici donații pentru Via Transilvanica.

„Csaba a fost o fire activă și optimistă și ne-am dori să rămână astfel în amintire. Cei ce doresc și pot, sunt îndemnați ca, în loc de efemerele coroane și jerbe de flori, ce se aduc de regulă la astfel de evenimente în semn de rămas bun, să aducă un ultim omagiu printr-o donație. Fondurle vor fi folosite pentru achiziționarea unei borne ce va fi montată pe traseul Via Transilvanica”, a precizat unul dintre prietenii ciclistului.

Mai puteți citi:

CINE era ciclistul bistrițean care a murit în Ceahlău

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: