-9.3 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

FOTO: Două străzi din Viișoara, pe lista străzilor de asfaltat din această săptămână

Administrația locală și-a propus ca în 5 ani de zile să asfalteze TOATE străzile de pământ. În această săptămână se lucreză pe două străzi din Viișoara. Iar de anul viitor se va lucra la trotuare, borduri, etc.

Încă de anul trecut, zeci de străzi din municipiu au intrat în reabilitare, fiind asfaltate din bordură în bordură. Unele vor urma să fie finalizate, și se pregătesc cele necesare pentru străzile ce vor fi rebilitate anul viitor.

Săptămâna aceasta se lucrează intens pe două straăzi din cartierul Viișoara: Secundară 6 și Secundară 19.

”Așa cum am declarat în repetate rânduri, mi-am propus ca în 5 ani, să asfaltăm toate străzile de pământ aflate în domeniul public” a reamintit viceprimarul Cristian Niculae.

Mai mult, începând de anul viitor se vor executa și alte lucrări atât de necesare.

Incepând de anul viitor intrăm cu un program susținut de reabilitare și modernizare a trotuarelor, de înlocuire a bordurilor deteriorate, precum și de realizarea de rigole carosabile de preluare a apelor pluviale acolo unde este necesar. Totodata vom înlocui și vom ridica la nivelul carosabilului toate gurile de canalizare, cu altele noi, în mod etapizat pe toate străzile din Bistrița” promite viceprimarul Niculae.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...