24.6 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

FOTO: E gata blocul ANL pentru bugetari. Acesta a costat un milion de euro

Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) a finalizat blocul ANL destinat bugetarilor. Acesta are 24 de locuințe de serviciu și a costat nu mai puțin de un milion de euro.

Agenția Națională pentru Locuințe anunță că a recepționat imobilul ridicat la Bistrița și dedicat bugetarilor. Imobilul a fost construit pe Strada Prundului și are 3 etaje, la care se adaugă unul tehnic.

Acesta conține 24 de locuințe de serviciu și anume 9 garsoniere și 15 apartamente cu două camere. ANL a alocat pentru ridicarea blocului aproape un milion de euro. Imobilul este amplasat lângă cel dedicat specialiștilor în sănătate, dat deja în folosință.

Cele 24 de locuințe de serviciu sunt destinate tinerilor specialiști din administrația publică, de care avem mare nevoie pentru a dezvolta comunitatea noastră. (…)  Investițiile menite să atragă și să mențină tinerii specialiști în județul nostru sunt o prioritate pentru mine și colegii mei din Consiliul Județean. Investind în cei mai buni tineri, vom putea dezvolta comunitatea noastră, preciza președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, în 2019.

Astfel de locuințe sunt amenajate și în Alba, Arad, Argeș, Bihor, Călărași, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ilfov, Suceava, Tulcea sau Vaslui.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...