17.7 C
Bistrița
duminică, iunie 26, 2022

FOTO: E gata blocul ANL pentru bugetari. Acesta a costat un milion de euro

Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) a finalizat blocul ANL destinat bugetarilor. Acesta are 24 de locuințe de serviciu și a costat nu mai puțin de un milion de euro.

Agenția Națională pentru Locuințe anunță că a recepționat imobilul ridicat la Bistrița și dedicat bugetarilor. Imobilul a fost construit pe Strada Prundului și are 3 etaje, la care se adaugă unul tehnic.

Acesta conține 24 de locuințe de serviciu și anume 9 garsoniere și 15 apartamente cu două camere. ANL a alocat pentru ridicarea blocului aproape un milion de euro. Imobilul este amplasat lângă cel dedicat specialiștilor în sănătate, dat deja în folosință.

Cele 24 de locuințe de serviciu sunt destinate tinerilor specialiști din administrația publică, de care avem mare nevoie pentru a dezvolta comunitatea noastră. (…)  Investițiile menite să atragă și să mențină tinerii specialiști în județul nostru sunt o prioritate pentru mine și colegii mei din Consiliul Județean. Investind în cei mai buni tineri, vom putea dezvolta comunitatea noastră, preciza președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, în 2019.

Astfel de locuințe sunt amenajate și în Alba, Arad, Argeș, Bihor, Călărași, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ilfov, Suceava, Tulcea sau Vaslui.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...