0.8 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

FOTO: Elevii și profesorii Liceului cu Program Sportiv din Bistrița au oferit cel mai frumos dar de Crăciun

Elevii și profesorii Liceului cu Program Sportiv din Bistrița coordonați de profesoara Mihaela Beraru au oferit înainte de Crăciun o mulțime de bucurii unor familii nevoiașe. 

Motivați de dorința de a schimba ceva în bine, elevii și profesorii de la Liceul cu Program Sportiv din Bistrița, în parteneriat cu Școala Primară Sfântul Stelian, au inițiat o campanie umanitară. Au vrut să vină astfel în sprijinul unor familii nevoiașe.

Am reușit să aducem un zâmbet pe chipul unor copii și o mângâiere pentru cei aflați la a doua tinerețe… Și am înțeles, încă o dată, că fiecare poate face cu un efort minim o faptă bună în folosul semenilor noștri. Am înțeles, alături de elevii mei, că cel mai frumos dar de Crăciun poate fi tocmai să dăruiești din puținul tău – celui care are mai multă nevoie…”, ne-a explicat profesoara Mihaela Beraru.

Nu ne-am imaginat că există în Bistrița așa ceva… Am vizitat pensionari de peste 90 de ani care ne-au povestit că merg zilnic la magazin doar cu 12 lei… Pentru că atâta își permit… Ne-au primit cu lacrimi în ochi și ne-au îmbrățișat…”, ne-a mai mărturisit Mihaela Beraru.

În activitate au fost implicați mai mulți profesori ai Liceului cu Program Sportiv care au vizitat diverse familii din oraș. 

Fiecare dintre cei implicați în activitate a încercat să transmită celor mai greu încercați de soartă că în aceste momente nu sunt singuri. Că nu sunt neajutorați și că toate darurile au fost din inimă.

Elevii implicați au simțit că pot fi utili semenilor. Fiecare dintre noi am rămas, în urma acestei activități, cu sentimentul datoriei împlinite…”, ne-a mai spus profesoara Mihaela Beraru. 

Elevii și profesorii au reușit să strângă și bani pentru Casa de copii ,,Sfântul Iosif” din Odorheiul Secuiesc. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...