-0.1 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

FOTO – FELDRU: A vrut să aprindă focul în centrală și s-a ars pe jumătate din corp

Un bărbat din Feldru s-a ales cu arsuri pe mai bine de jumătate din corp. Acesta a încercat să aprindă focul în centrală, folosind combustibil.

Un apel la 112 anunța, în jurul orei 15.30, un grav incident în Feldru. Un bărbat s-a ales cu arsuri pe mai bine de jumătate din corp.

Un echipaj de prim ajutor SMURD și echipajul TIM intervin în localitatea Feldru pentru acordarea primului ajutor calificat unui bărbat ars pe aproximativ 60 % din suprafața corporală cu o substanță inflamabilă. Din primele informații bărbatul este inconștient” au transmis reprezentanții ISU BN.

Conform Mesager 24, bărbatul de aproape 60 de ani locuiește singur, în zona gării din Feldru. Soția sa este plecată la muncă în Spania, iar fiul e căsători și mutat în Ilva Mică.

Bărbatul ar fi vrut să aprindă focul în centrală cu benzină. Însă când a aprins chibritul, a avut loc o explozie.

”Când a văzut că i-au luat foc hainele, omul a avut puterea să ajungă la baie în încercarea de a stinge flăcările cu apă. Acolo a fost găsit, în stare de inconștiență, de către o vecină” scrie sursa mai sus citată.

A fost preluat de echipajul medical și transportat la spital.

Bărbatul în vârstă de 59 de ani, a fost găsit inconștient cu arsuri pe aproximativ 40 % din suprafața corpului. A fost intubat și transportat la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea îngrijirilor medicale de specialitate. Cel mai probabil va fi transportat la o clinică de specialitate” a transmis ISU BN.

Polițiștii au deschis un dosar penal de cercetare.

Astăzi, 10 februarie, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Din primele date, un bărbat de 59 de ani, din Feldru care se afla în locuința sa și ar fi încercat să aprindă focul cu combustibil, la o centrală, a suferit arsuri. Acesta a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările continuă pentru a fi stabilite cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul” a transmis IPJ BN.

Sursă foto – Mesager 24

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.