12.3 C
Bistrița
joi, septembrie 23, 2021

FOTO – Fitness urban, la țară! Primăria unei comune a pus la dispoziția sătenilor aparate de sport chiar în parc

Primăria Prundu Bârgăului a recepționat parcul din centrul comunei. Pe lângă clasicele băncuțe și alei, primăria a pus la dispoziția sătenilor și aparate de fitness urban, astfel cei care doresc pot face sport în parc, în aer liber.

Se poate și la țară! Ne-o demonstrează autoritățile locale din Prundu Bârgăului, care de curând a terminat de reamenajat parcul din centrul comunei, care are o suprafață de 14.681 de metri pătrați. Lucrările au costat 1,5 milioane de lei.

Au fost realizate alei pietonale și carosabile, piste pentru bicicliști, două fântâni arteziene și locuri de odihnă. De asemenea, a fost realizat un loc de joacă pentru copii, un pavilion unde se vor oficia nunți în timpul verii, dar și o zonă de fitness dotată cu aparate. Parcul este luminat cu stâlpi fotovoltaici, realizați din oțel galvanizat.

„Este o bucurie pentru mine să văd că investiția pe care am reușit să o finalizăm este atât de apreciată de comunitate. Zi de zi este plin de copii, de tineri, de localnici, care vor să se plimbe și să se relaxeze în noul parc. Parcul a fost recepționat, iar ultimele flori și arbuști vor fi plantați zilele acestea, după cum ne-au recomandat specialiștii. Am constatat că vine foarte multă lume seara în parc și pentru anul viitor vom mai monta băncuțe suplimentare”, a declarat primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan.

 

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...