28 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

FOTO – Fitness urban, la țară! Primăria unei comune a pus la dispoziția sătenilor aparate de sport chiar în parc

Primăria Prundu Bârgăului a recepționat parcul din centrul comunei. Pe lângă clasicele băncuțe și alei, primăria a pus la dispoziția sătenilor și aparate de fitness urban, astfel cei care doresc pot face sport în parc, în aer liber.

Se poate și la țară! Ne-o demonstrează autoritățile locale din Prundu Bârgăului, care de curând a terminat de reamenajat parcul din centrul comunei, care are o suprafață de 14.681 de metri pătrați. Lucrările au costat 1,5 milioane de lei.

Au fost realizate alei pietonale și carosabile, piste pentru bicicliști, două fântâni arteziene și locuri de odihnă. De asemenea, a fost realizat un loc de joacă pentru copii, un pavilion unde se vor oficia nunți în timpul verii, dar și o zonă de fitness dotată cu aparate. Parcul este luminat cu stâlpi fotovoltaici, realizați din oțel galvanizat.

„Este o bucurie pentru mine să văd că investiția pe care am reușit să o finalizăm este atât de apreciată de comunitate. Zi de zi este plin de copii, de tineri, de localnici, care vor să se plimbe și să se relaxeze în noul parc. Parcul a fost recepționat, iar ultimele flori și arbuști vor fi plantați zilele acestea, după cum ne-au recomandat specialiștii. Am constatat că vine foarte multă lume seara în parc și pentru anul viitor vom mai monta băncuțe suplimentare”, a declarat primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan.

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.