16.3 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

FOTO – Fitness urban, la țară! Primăria unei comune a pus la dispoziția sătenilor aparate de sport chiar în parc

Primăria Prundu Bârgăului a recepționat parcul din centrul comunei. Pe lângă clasicele băncuțe și alei, primăria a pus la dispoziția sătenilor și aparate de fitness urban, astfel cei care doresc pot face sport în parc, în aer liber.

Se poate și la țară! Ne-o demonstrează autoritățile locale din Prundu Bârgăului, care de curând a terminat de reamenajat parcul din centrul comunei, care are o suprafață de 14.681 de metri pătrați. Lucrările au costat 1,5 milioane de lei.

Au fost realizate alei pietonale și carosabile, piste pentru bicicliști, două fântâni arteziene și locuri de odihnă. De asemenea, a fost realizat un loc de joacă pentru copii, un pavilion unde se vor oficia nunți în timpul verii, dar și o zonă de fitness dotată cu aparate. Parcul este luminat cu stâlpi fotovoltaici, realizați din oțel galvanizat.

„Este o bucurie pentru mine să văd că investiția pe care am reușit să o finalizăm este atât de apreciată de comunitate. Zi de zi este plin de copii, de tineri, de localnici, care vor să se plimbe și să se relaxeze în noul parc. Parcul a fost recepționat, iar ultimele flori și arbuști vor fi plantați zilele acestea, după cum ne-au recomandat specialiștii. Am constatat că vine foarte multă lume seara în parc și pentru anul viitor vom mai monta băncuțe suplimentare”, a declarat primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan.

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.