16.3 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Încă cinci străzi vor fi asfaltate! Ce e esențial pentru ca toate străzile să poată fi asfaltate

Mai multe străzi din municipiu au fost reabilitate și asfaltate. Proiectul prevede ca 40 de străzi de pământ să fie asfaltate până în 2020. Pe alte cinci vor începe lucrările, în curând. Iar ca o stradă de pământ să fie asfaltată, trebuie să îndeplinească mai multe condiții:

Un proiect al municipalității prevede ca până în 2020 să se asfalteze 40 de străzi de pământ.

Lucrările au început de luni de zile, pe străzile din municipiu. Au fost reabilitări pe timp de noapte, astfaltarea integrală a unor străzi mai mici, închiderea străzii Colibiței pentru lucrări capitale, etc.

În ce privește străzile de pământ, vor începe lucrările de asfaltare pe încă cinci dintre cele 40 avute în plan.

”Lucrările sunt în plină desfășurare pe strada Poieni din municipiul Bistrița. În prezent se așează primul strat de piatră suport urmând ca într-un timp scurt să se toarne și asfalt. Am promis că vom asfalta până în anul 2020 un număr de 40 de străzi de pământ și ne ținem de cuvânt! Vor începe lucrările, în curând, pe următoarele străzi: Răsăritului, Simfoniei, Valea Ghinzii, Secundară 8 Ghinda și Secundară 7 Sigmir” a anunțat viceprimarul Cristian Niculae.

Totuși, ca o stradă de pământ să poată fi asfaltată, trebuie să îndeplinească mai multe condiții.

Vreau să subliniez faptul că Primăria Municipiului Bistrița poate interveni cu lucrări doar acolo unde utilitățile (apa, canalizare, gaz, etc) sunt finalizate iar străzile au rezolvată problema proprietății” a explicat viceprimarul.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.