19.1 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Încă cinci străzi vor fi asfaltate! Ce e esențial pentru ca toate străzile să poată fi asfaltate

Mai multe străzi din municipiu au fost reabilitate și asfaltate. Proiectul prevede ca 40 de străzi de pământ să fie asfaltate până în 2020. Pe alte cinci vor începe lucrările, în curând. Iar ca o stradă de pământ să fie asfaltată, trebuie să îndeplinească mai multe condiții:

Un proiect al municipalității prevede ca până în 2020 să se asfalteze 40 de străzi de pământ.

Lucrările au început de luni de zile, pe străzile din municipiu. Au fost reabilitări pe timp de noapte, astfaltarea integrală a unor străzi mai mici, închiderea străzii Colibiței pentru lucrări capitale, etc.

În ce privește străzile de pământ, vor începe lucrările de asfaltare pe încă cinci dintre cele 40 avute în plan.

”Lucrările sunt în plină desfășurare pe strada Poieni din municipiul Bistrița. În prezent se așează primul strat de piatră suport urmând ca într-un timp scurt să se toarne și asfalt. Am promis că vom asfalta până în anul 2020 un număr de 40 de străzi de pământ și ne ținem de cuvânt! Vor începe lucrările, în curând, pe următoarele străzi: Răsăritului, Simfoniei, Valea Ghinzii, Secundară 8 Ghinda și Secundară 7 Sigmir” a anunțat viceprimarul Cristian Niculae.

Totuși, ca o stradă de pământ să poată fi asfaltată, trebuie să îndeplinească mai multe condiții.

Vreau să subliniez faptul că Primăria Municipiului Bistrița poate interveni cu lucrări doar acolo unde utilitățile (apa, canalizare, gaz, etc) sunt finalizate iar străzile au rezolvată problema proprietății” a explicat viceprimarul.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.