1.2 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Un transport ilegal i-a golit buzunarele de zeci de mii de lei

Un autocamion cu semiremorcă a fost oprit de polițiștii din Beclean. Aceștia au verificat marfa care era transportată și actele de însoțire. Din cauza neregulilor găsite, agentul comercial a rămas cu o ”gaură în buzunar” de zeci de mii de lei.

S-a gândit să se îmbogățească încălcând legea. Și dacă a văzut că a reușit de câteva ori, nu s-a sfiit să continue.

Mai exact, proprietarul unei firme de exploatare și prelucrare a materialului lemnos ar fi expediat, în mod repetat, cu același aviz de însoțire, aceeași cantitate de cherestea.

Doar că ieri, polițiștii Secției Beclean au oprit, în trafic, autocamionul cu semiremorcă, ce făcea transportul.

Împreună cu reprezentanții Biroului de Combatere a Delicvenței Silvice, au făcut verificări amănunțite, descoperind astfel modul de lucru al afaceristului.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii de combatere a delictelor silvice au dispus măsura sancționării contravenționale a agentului economic cu amendă în valoare de 10000 lei. De asemenea, au dispus confiscarea celor 50,2 mc cherestea, în valoare de 33.569 lei, și a mijlocului de transport folosit” se arată în comunicatul remis de IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.