-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

Fără Integritate? Viceprimarul unei comune, cercetat de ANI pentru că a votat un proiect ce-i aducea foloase personale

Agenția Națională de Integritate verifică periodic aleșii locali, județeni, naționali. La începutul lunii septembrie, ANI a găsit un viceprimar, al unei comune bistrițene, ca fiind lipsit de integritate. Acesta poate primi interdicția de a mai deține o funcție publică pentru o perioadă de trei ani.

Viceprimarul comunei Feldru, Toader Beșuți, a ajuns în atenția Agenției Naționale de Integritate.

Conform raportului, acesta a călcat strâmb în perioada 2012 – 2016, pe când era consilier local. Toader Beșuți a votat un proiect ce-i aducea lui foloase personale.

În perioada exercitării mandatului de consilier local (2012 – 2016), a luat parte la deliberarea și adoptarea unei Hotărâri a Consiliului Local, deși avea un interes personal patrimonial în problema supusă dezbaterilor consiliului local” se explică în comunicatul ANI.

Astfel, din cauza conflictului de interese administrativ, Toader Beșuți poate primi interdicția de a mai ocupa o funcție pubică, pentru o perioadă de trei ani de zile.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...