15.1 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

FOTO – Foarte limpede: Această campanie este despre Bistrița, este despre Noi

Încă o dată, mi-a fost foarte limpede că toată această campanie este despre Bistrița, este despre Noi!”, a mărturisit Cristian Niculae, viceprimarul orașului și candidatul la Primăria Bistrița din partea Alianței pentru Bistrița-Năsăud.

Viceprimarul Cristian Niculae a ieșit ieri la plimbare prin parcul municipal. „Este o bucurie pentru mine să mă întâlnesc cu oamenii în slujba cărora sunt de 4 ani”, a mărturisit acesta.

Cristian Niculae a solicitat semnătura și susținerea celor pe care i-a întâlnit, pentru candidatura sa la Primăria Bistrița și a lui Emil Radu Moldovan la Consiliul Județean, precum și a consilierilor locali și județeni pe listele Alianței pentru Bistrița-Năsăud.

Le-am transmis bistrițenilor că suntem în această alianță uniți pentru oameni, să continuăm munca și proiectele bune derulate în Bistrița și în județ.

În această seară am întâlnit bistrițeni interesați de soarta orașului lor, care ne-au încurajat în demersul nostru. Ne-au oferit susținerea și încrederea lor pentru viitorul orașului nostru. Am discutat despre proiectele pe care vreau să le continui în Bistrița. Despre soluțiile mele la problemele actuale ale orașului, despre echipa faptelor și nu a vorbelor.

Și încă o dată, mi-a fost foarte limpede că toată această campanie este despre Bistrița, este despre Noi!”, a conchis Cristian Niculae.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?