19.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

FOTO – Foarte limpede: Această campanie este despre Bistrița, este despre Noi

Încă o dată, mi-a fost foarte limpede că toată această campanie este despre Bistrița, este despre Noi!”, a mărturisit Cristian Niculae, viceprimarul orașului și candidatul la Primăria Bistrița din partea Alianței pentru Bistrița-Năsăud.

Viceprimarul Cristian Niculae a ieșit ieri la plimbare prin parcul municipal. „Este o bucurie pentru mine să mă întâlnesc cu oamenii în slujba cărora sunt de 4 ani”, a mărturisit acesta.

Cristian Niculae a solicitat semnătura și susținerea celor pe care i-a întâlnit, pentru candidatura sa la Primăria Bistrița și a lui Emil Radu Moldovan la Consiliul Județean, precum și a consilierilor locali și județeni pe listele Alianței pentru Bistrița-Năsăud.

Le-am transmis bistrițenilor că suntem în această alianță uniți pentru oameni, să continuăm munca și proiectele bune derulate în Bistrița și în județ.

În această seară am întâlnit bistrițeni interesați de soarta orașului lor, care ne-au încurajat în demersul nostru. Ne-au oferit susținerea și încrederea lor pentru viitorul orașului nostru. Am discutat despre proiectele pe care vreau să le continui în Bistrița. Despre soluțiile mele la problemele actuale ale orașului, despre echipa faptelor și nu a vorbelor.

Și încă o dată, mi-a fost foarte limpede că toată această campanie este despre Bistrița, este despre Noi!”, a conchis Cristian Niculae.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...