26.7 C
Bistrița
luni, iunie 27, 2022

FOTO – Foarte limpede: Această campanie este despre Bistrița, este despre Noi

Încă o dată, mi-a fost foarte limpede că toată această campanie este despre Bistrița, este despre Noi!”, a mărturisit Cristian Niculae, viceprimarul orașului și candidatul la Primăria Bistrița din partea Alianței pentru Bistrița-Năsăud.

Viceprimarul Cristian Niculae a ieșit ieri la plimbare prin parcul municipal. „Este o bucurie pentru mine să mă întâlnesc cu oamenii în slujba cărora sunt de 4 ani”, a mărturisit acesta.

Cristian Niculae a solicitat semnătura și susținerea celor pe care i-a întâlnit, pentru candidatura sa la Primăria Bistrița și a lui Emil Radu Moldovan la Consiliul Județean, precum și a consilierilor locali și județeni pe listele Alianței pentru Bistrița-Năsăud.

Le-am transmis bistrițenilor că suntem în această alianță uniți pentru oameni, să continuăm munca și proiectele bune derulate în Bistrița și în județ.

În această seară am întâlnit bistrițeni interesați de soarta orașului lor, care ne-au încurajat în demersul nostru. Ne-au oferit susținerea și încrederea lor pentru viitorul orașului nostru. Am discutat despre proiectele pe care vreau să le continui în Bistrița. Despre soluțiile mele la problemele actuale ale orașului, despre echipa faptelor și nu a vorbelor.

Și încă o dată, mi-a fost foarte limpede că toată această campanie este despre Bistrița, este despre Noi!”, a conchis Cristian Niculae.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...