10.9 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Un năsăudean și-a amenințat sora cu toporul. L-au „calmat” polițiștii

Duminică plină de „adrenalină” pentru o familie din orașul Năsăud. O femeie de 39 de ani a fost amenințată cu toporul chiar de către fratele său. Mai mult, acesta a început să devasteze casa în care locuiau amândoi.

Totul s-a petrecut ieri, în orașul Năsăud. Femeia de 39 de ani a sunat la 112 și susținând că fratele său de 40 de ani o amenință. Cei doi, culmea, locuiesc împreună.

„În urma evaluării efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că, din cauza unor neînțelegeri și a consumului de alcool, bărbatul ar fi amenințat-o pe femeie cu un topor și ar fi provocat unele distrugeri în locuință”, precizează IPJ BN, într-un comunicat de presă.

Totul s-a rezolvat cu un ordin de protecție provizoriu și un dosar penal pe numele bărbatului.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!