13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

FOTO – GHINION! A fost lovit de cal, iar în drumul spre spital a făcut accident

Un bărbat de 55 de ani din Rebrișoara a avut parte de un adevărat ghinion în această după-masă. Acesta a fost lovit de cal, iar ulterior, în drumul spre spital a fost implicat într-un accident rutier.

Incidentul s-a produs în urmă cu puțin timp, într-o pădure de pe raza comunei Rebrișoara. Victima este un bărbat de 55 de ani din localitate, care, în urma loviturii a căzut inconștient.

Rudele bărbatului l-au preluat de la fața locului și au pornit spre spital. Între timp, acesta a început să își revină.

În Năsăud, la doi pași de spital, autoturismul în care se afla acesta a fost implicat într-un accident rutier. În cele din urmă, bărbatul a ajuns la spital.

„Victima, un bărbat în vârstă de 55 de ani, a ajuns la Compartimentul Primiri Urgențe Năsăud, transportat de aparținători. Acesta este conștient și va fi supus investigațiilor medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Marius Rus.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.