14.1 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

FOTO – GHINION! A fost lovit de cal, iar în drumul spre spital a făcut accident

Un bărbat de 55 de ani din Rebrișoara a avut parte de un adevărat ghinion în această după-masă. Acesta a fost lovit de cal, iar ulterior, în drumul spre spital a fost implicat într-un accident rutier.

Incidentul s-a produs în urmă cu puțin timp, într-o pădure de pe raza comunei Rebrișoara. Victima este un bărbat de 55 de ani din localitate, care, în urma loviturii a căzut inconștient.

Rudele bărbatului l-au preluat de la fața locului și au pornit spre spital. Între timp, acesta a început să își revină.

În Năsăud, la doi pași de spital, autoturismul în care se afla acesta a fost implicat într-un accident rutier. În cele din urmă, bărbatul a ajuns la spital.

„Victima, un bărbat în vârstă de 55 de ani, a ajuns la Compartimentul Primiri Urgențe Năsăud, transportat de aparținători. Acesta este conștient și va fi supus investigațiilor medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Marius Rus.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: