22 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

FOTO: I-au zgâriat îngrozitor mașina, cu motocoasa! „După voi, potopul!”

„Domnule primar Ovidiu Crețu sau Cristian Niculae – care vreți să primiți și să achitați facturi de la service? În minunatul nostru oraș plătești loc de parcare ca să fii sigur că ai unde să lași mașina, dar siguranța nu o garantează nimeni…!”

Acesta este mesajul revoltat al Getei Sîngeorzan din Bistrița care și-a lăsat mașina pentru câteva minute în parcare, lângă Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare”: la întoarcere, se pare că a găsit mașina zgâriată de motocoasa celor de la Primărie, aflați acum în plină campanile de cosit iarba în Bistrița.

Ca proprietar de mașină îmi vine să urlu de multe ori. Sunt multe situații care îi disperă pe șoferi în acest oraș, dar să mă trezesc cu pagube din cauza angajaților Primăriei, chiar nu mă așteptam! Pe lângă faptul că la orele când intră și ies copiii de la Generală Numărul 6 nu poți să intri sau să ieși din parcare – se pare că trebuie să-i și pândim pe angajații Primăriei care vin la cosit. Și să fugim din calea lor!”, mai scrie revoltată bistrițeanca.

Ea admite că le-o fi greu angajaților să-i anunțe pe oameni când anume vin la cosit, dar nu înțelege cum își permit să-și bată joc de bunurile oamenilor.

Chiar nu ați putut feri mașina? E un ac în iarbă și nu ați văzut că o zgâriați? Lasă frate să crească iarbă dacă te doare mâna să o rupi, dar nu intra cu motocoasa așa aproape încât să zgârii și să crapi spoilerul mașinii! După voi – potopul! Cred că vă amuză mașinile zugrăvite de iarba tăiată și lovite de pietre sau de coasele voastre! Ei bine eu aș vrea doar să vă asumați distracția și să plătiți pagubele!”, a mai scris bistrițeanca pe pagina sa de socializare.

Unul dintre comentatori a subliniat că motocoasa nu poate ajunge atât de sus încât să facă asemenea zgârieturi. „În plus, motocoasa are și o apărătoare, tocmai ca să nu atingă lucrurile pe lângă care cosește. Iarba da, o împrăștie prin toate părțile, dar zgârieturile nu pot fi de la motocoasă. Decât dacă s-au făcut intenționat”, a mai remarcat comentatorul.

Un alt cititor a punctat, de asemenea, că în părculețul din spatele farmaciei din Decebal au fost plantați câțiva pomișori pe care angajații Primăriei, veniți la cosit, i-au tăiat cu coasa fără să stea pe gânduri…

Sursa FOTO @ Facebook

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.