20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

FOTO: I-au zgâriat îngrozitor mașina, cu motocoasa! „După voi, potopul!”

„Domnule primar Ovidiu Crețu sau Cristian Niculae – care vreți să primiți și să achitați facturi de la service? În minunatul nostru oraș plătești loc de parcare ca să fii sigur că ai unde să lași mașina, dar siguranța nu o garantează nimeni…!”

Acesta este mesajul revoltat al Getei Sîngeorzan din Bistrița care și-a lăsat mașina pentru câteva minute în parcare, lângă Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare”: la întoarcere, se pare că a găsit mașina zgâriată de motocoasa celor de la Primărie, aflați acum în plină campanile de cosit iarba în Bistrița.

Ca proprietar de mașină îmi vine să urlu de multe ori. Sunt multe situații care îi disperă pe șoferi în acest oraș, dar să mă trezesc cu pagube din cauza angajaților Primăriei, chiar nu mă așteptam! Pe lângă faptul că la orele când intră și ies copiii de la Generală Numărul 6 nu poți să intri sau să ieși din parcare – se pare că trebuie să-i și pândim pe angajații Primăriei care vin la cosit. Și să fugim din calea lor!”, mai scrie revoltată bistrițeanca.

Ea admite că le-o fi greu angajaților să-i anunțe pe oameni când anume vin la cosit, dar nu înțelege cum își permit să-și bată joc de bunurile oamenilor.

Chiar nu ați putut feri mașina? E un ac în iarbă și nu ați văzut că o zgâriați? Lasă frate să crească iarbă dacă te doare mâna să o rupi, dar nu intra cu motocoasa așa aproape încât să zgârii și să crapi spoilerul mașinii! După voi – potopul! Cred că vă amuză mașinile zugrăvite de iarba tăiată și lovite de pietre sau de coasele voastre! Ei bine eu aș vrea doar să vă asumați distracția și să plătiți pagubele!”, a mai scris bistrițeanca pe pagina sa de socializare.

Unul dintre comentatori a subliniat că motocoasa nu poate ajunge atât de sus încât să facă asemenea zgârieturi. „În plus, motocoasa are și o apărătoare, tocmai ca să nu atingă lucrurile pe lângă care cosește. Iarba da, o împrăștie prin toate părțile, dar zgârieturile nu pot fi de la motocoasă. Decât dacă s-au făcut intenționat”, a mai remarcat comentatorul.

Un alt cititor a punctat, de asemenea, că în părculețul din spatele farmaciei din Decebal au fost plantați câțiva pomișori pe care angajații Primăriei, veniți la cosit, i-au tăiat cu coasa fără să stea pe gânduri…

Sursa FOTO @ Facebook

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.