13 C
Bistrița
marți, iunie 15, 2021

FOTO: I-au zgâriat îngrozitor mașina, cu motocoasa! „După voi, potopul!”

„Domnule primar Ovidiu Crețu sau Cristian Niculae – care vreți să primiți și să achitați facturi de la service? În minunatul nostru oraș plătești loc de parcare ca să fii sigur că ai unde să lași mașina, dar siguranța nu o garantează nimeni…!”

Acesta este mesajul revoltat al Getei Sîngeorzan din Bistrița care și-a lăsat mașina pentru câteva minute în parcare, lângă Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare”: la întoarcere, se pare că a găsit mașina zgâriată de motocoasa celor de la Primărie, aflați acum în plină campanile de cosit iarba în Bistrița.

Ca proprietar de mașină îmi vine să urlu de multe ori. Sunt multe situații care îi disperă pe șoferi în acest oraș, dar să mă trezesc cu pagube din cauza angajaților Primăriei, chiar nu mă așteptam! Pe lângă faptul că la orele când intră și ies copiii de la Generală Numărul 6 nu poți să intri sau să ieși din parcare – se pare că trebuie să-i și pândim pe angajații Primăriei care vin la cosit. Și să fugim din calea lor!”, mai scrie revoltată bistrițeanca.

Ea admite că le-o fi greu angajaților să-i anunțe pe oameni când anume vin la cosit, dar nu înțelege cum își permit să-și bată joc de bunurile oamenilor.

Chiar nu ați putut feri mașina? E un ac în iarbă și nu ați văzut că o zgâriați? Lasă frate să crească iarbă dacă te doare mâna să o rupi, dar nu intra cu motocoasa așa aproape încât să zgârii și să crapi spoilerul mașinii! După voi – potopul! Cred că vă amuză mașinile zugrăvite de iarba tăiată și lovite de pietre sau de coasele voastre! Ei bine eu aș vrea doar să vă asumați distracția și să plătiți pagubele!”, a mai scris bistrițeanca pe pagina sa de socializare.

Unul dintre comentatori a subliniat că motocoasa nu poate ajunge atât de sus încât să facă asemenea zgârieturi. „În plus, motocoasa are și o apărătoare, tocmai ca să nu atingă lucrurile pe lângă care cosește. Iarba da, o împrăștie prin toate părțile, dar zgârieturile nu pot fi de la motocoasă. Decât dacă s-au făcut intenționat”, a mai remarcat comentatorul.

Un alt cititor a punctat, de asemenea, că în părculețul din spatele farmaciei din Decebal au fost plantați câțiva pomișori pe care angajații Primăriei, veniți la cosit, i-au tăiat cu coasa fără să stea pe gânduri…

Sursa FOTO @ Facebook

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...

VIDEO: VirtualMenu.ro – Meniu virtual pentru restaurante și cafenele – ideea genială și utilă a unor tineri bistrițeni

Un meniu virtual, pe care clientul oricărui restaurant sau cafenele îl poate accesa oricând scanând un...