28.5 C
Bistrița
duminică, iulie 25, 2021

Ce provocare optimistă are pentru bistrițeni liderul USR, Dan Barna:

Prezent la Bistrița în plină campanie electorală pentru alegerile din Parlamentul European, Dan Barna, președintele USR, a fost surprins plăcut de amabilitatea bistrițenilor. Într-una dintre intervențiile pe care le-a avut, a lansat și o provocare pentru bistrițenii care ies la vot.

În plină campanie electorală, Dan Barna – USR, a poposit astăzi și la Bistrița, unde, alături de alți colegi de partid și alianță, a susținut o conferință de presă pe tema alegerilor europarlamentare din 26 mai.

Intrând în contact direct cu bistrițenii, liderul USR, a declarat că este foarte surprins de amabilitatea bistrițenilor.

Am fost în piaţă, e un sentiment extraordinar. Ori am nimerit în cel mai amabil oraş din România, ori într-adevăr, aici în Bistriţa, oamenii vor schimbare, oamenii s-au săturat de hoţie, oamenii vor să se întoarcă tinerii în ţară, ca micii producători să fie susţinuţi, vor să fie condiţii mai bune la piaţă. Toate astea spunându-mi: „da, o să mergem să votăm”. Asta arată că România s-a trezit, că Bistriţa s-a trezit, că Bistriţa-Năsăud s-a trezit. Peste tot este sentimentul că trebuie să scăpăm de hoţie, că s-a ajuns prea departe ca nişte condamnaţi penali să-şi facă singuri cu mâna lor legile în Parlament şi să voteze pentru ele, a spus liderul USR.

În urma acestei declarații, Dan Barna a lansat și o provocare pentru toți bistrițenii.

Vreau să-i arunc județului Bistriţa-Năsăud şi bistriţenilor o provocare: să fiţi cu cel puţin trei procente peste media naţională a Alianţei 2020 USR PLUS”, a spus preşedintele USR.

Deputatul Cristina Iurişniţi a completat că în municipiul Bistriţa, USR mizează pe un rezultat de peste 20%.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Super cool, vara asta, la IANA Optic: Ai câte perechi de ochelari vrei, într-una singură!

Ai nevoie de ochelari de vedere, dar ai vrea și ochelari de soare cu dioptrii și...

Poate CBD ajuta persoanele în vârstă cu Alzheimer și demență?

CBD, sau cannabidiol, a fost sugerat ca tratament pentru a-i ajuta pe vârstnicii cu demență să...

CĂSUȚA EMA – super petreceri pentru copii, inclusiv la piscină

CĂSUȚA EMA este locul ideal unde poți să organizezi petrecerea celui mic, vara asta. Și ca...