-2 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

VIDEO: Scandalos și inadmisibil! „Autoritățile să aloce bani în regim de urgență!”

Taxele și impozitele au crescut, dar serviciile administrației locale au rămas la același nivel ca înainte de Revoluție. „Este un sistem ineficient și greoi. Pentru un aviz, un certificat de urbanism sau orice alt document, bistrițenii sunt nevoiți să se învoiască de la serviciu și să stea cu orele la coadă”, a comentat avocatul liberal Diana Morar.

Plățile s-ar putea face on-line, cu cardul, documentele s-ar putea completa on-line și ulterior s-ar putea trimite acasă, prin poștă – a comentat Diana Morar. „În toată Europa se va introduce semnătura electronică, numai la Bistrița funcționează sistemul bonurilor eliberate de gardianul de la poartă! Este de notorietate cazul părinților care în miez de noapte au fost obligați să stea la coadă ca să-și înscrie copiii la creșă. Este inadmisibil așa ceva…!”, s-a indignat Diana Morar.

Despre acest subiect, puteți citi mai multe detalii accesând linkul de mai jos:

Din nou coadă la înscrierile în creșă! Părinții panicați au făcut liste încă de azi-noapte

Aceasta a cerut ca autoritățile să aloce bani în regim de urgență pentru implementarea unui sistem electronic de înscriere a copiilor în creșe: „Despre investiții în realizarea de creșe nici nu are rost să vorbim… Bistrițenii s-au convins deja că ceea ce nu s-a făcut în 10 ani, nu se va face nici de acum încolo… Cel puțin atâta timp cât administrația PSD va conduce Bistrița – nu vom auzi decât scuze și promisiuni…”, a mai spus avocatul Diana Morar.

Diana Morar a mai subliniat că o administrație competentă ar fi digitalizat până acum aceste servicii, oferind și câteva exemple în acest sens. „Este scandalos ce se întâmplă!”, a mai spus Diana Morar, referindu-se și la situația clădirii în care a funcționat Banca Țiriac – achiziționată de Primăria Bistrița:

[arve url=”https://youtu.be/YlO-zll3iw0″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: