31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

VIDEO: Scandalos și inadmisibil! „Autoritățile să aloce bani în regim de urgență!”

Taxele și impozitele au crescut, dar serviciile administrației locale au rămas la același nivel ca înainte de Revoluție. „Este un sistem ineficient și greoi. Pentru un aviz, un certificat de urbanism sau orice alt document, bistrițenii sunt nevoiți să se învoiască de la serviciu și să stea cu orele la coadă”, a comentat avocatul liberal Diana Morar.

Plățile s-ar putea face on-line, cu cardul, documentele s-ar putea completa on-line și ulterior s-ar putea trimite acasă, prin poștă – a comentat Diana Morar. „În toată Europa se va introduce semnătura electronică, numai la Bistrița funcționează sistemul bonurilor eliberate de gardianul de la poartă! Este de notorietate cazul părinților care în miez de noapte au fost obligați să stea la coadă ca să-și înscrie copiii la creșă. Este inadmisibil așa ceva…!”, s-a indignat Diana Morar.

Despre acest subiect, puteți citi mai multe detalii accesând linkul de mai jos:

Din nou coadă la înscrierile în creșă! Părinții panicați au făcut liste încă de azi-noapte

Aceasta a cerut ca autoritățile să aloce bani în regim de urgență pentru implementarea unui sistem electronic de înscriere a copiilor în creșe: „Despre investiții în realizarea de creșe nici nu are rost să vorbim… Bistrițenii s-au convins deja că ceea ce nu s-a făcut în 10 ani, nu se va face nici de acum încolo… Cel puțin atâta timp cât administrația PSD va conduce Bistrița – nu vom auzi decât scuze și promisiuni…”, a mai spus avocatul Diana Morar.

Diana Morar a mai subliniat că o administrație competentă ar fi digitalizat până acum aceste servicii, oferind și câteva exemple în acest sens. „Este scandalos ce se întâmplă!”, a mai spus Diana Morar, referindu-se și la situația clădirii în care a funcționat Banca Țiriac – achiziționată de Primăria Bistrița:

[arve url=”https://youtu.be/YlO-zll3iw0″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.