12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

INEDIT în Bistrița: ANEMONA, cafeneaua cu parfumuri și cadouri de pe B-dul Independenței

Dacă nu ați descoperit până acum cafeneaua cu parfumuri, tablouri din licheni și cadouri Anemona Bistrița, puteți să le treceți pragul zilnic, între orele 08.00-20.00, să savurați o cafea minunată și să căutați în tihnă cadouri pentru cei dragi. Aici veți găsi și must-have-urile sezonului: aranjamente speciale, handmade, pentru un Crăciun de poveste.

Cea mai frumoasă perioadă a anului se apropie cu pași repezi, așa că mai aveți puțin timp la dispoziție să achiziționați decorațiunile care vor aduce magia Crăciunului în casa dumneavoastră.

La Anemona Bistrița găsiți o gamă variată de ornamente festive, realizate cu multă dragoste și migală chiar de proprietari, pentru toate gusturile și buzunarele.

În plus, fiecare aranjament cumpărat vă oferă posibilitatea să savurați o cafea fierbinte și aromată, din partea casei, dar și oportunitatea de a participa la o tombolă pentru un sejur de două persoane, cu cazare și masă, în Delta Dunării, la Complex Cormoran.

Totodată, Anemona Bistrița vă așteaptă cu multe alte variante de cadouri cu care să aduceți zâmbete pe fețele celor dragi dumneavoastră, de la aranjamente florale deosebite, decorațiuni handmade unicat și până la tablouri cu licheni.

În cazul în care nu găsiți pe rafturi ceea ce căutați, cei de la Anemona vă pregătesc cadoul exact așa cum vi-l doriți, în timp ce dumneavoastră vă delectați cu o cafea minunată.

Pentru iubitorii de parfumuri, Anemona a adus la Bistrița întreaga gamă USO Paris, renumite pentru aromele lor rafinate și persistența lor îndelungată.

Așadar, când sunteți în căutarea cadoului perfect sau a unui mic răsfăț personal, Anemona Bistrița, situat pe B-dul Independenței nr. 8, este cu siguranță locul cel mai potrivit.

Cu un LIKE dat paginii lor de Facebook – Anemona Bistrița– veți rămâne la curent cu toate noutățile și surprizele care vi se pregătesc aici.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?