6.7 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

FOTO: Iubești ochelarii RAY BAN? IANA OPTIC îți oferă șansa să-i câștigi participând la MAREA TOMBOLĂ a lunii Februarie!

Mulți sunt cei care au suspinat după o pereche de ochelari originali Ray Ban, unul dintre cele mai iubite și râvnite branduri de ochelari din lume. ACUM ai ocazia să câștigi fix perechea de ochelari Ray Ban la care ai visat dacă te înscrii la MAREA TOMBOLĂ a lunii Februarie organizată de Iana Optic pentru clienții magazinului din Centrul Vechi al Bistriței:

Cine s-a îndrăgostit de o pereche nouă de ochelari din vitrinele Iana Optic, magazinul de optică medicală pe care îl găsiți de 16 ani în același loc, din Centrul Vechi al Bistriței, are în luna Februarie șansa să câștige încă o pereche, de la Ray Ban, brand pentru care Iana Optic este distribuitor oficial în oraș. Nu contează prețul, nu contează modelul la care ai visat, acei ochelari vor fi ai tăi, fie că se află sau nu în magazin. Ce trebuie să faci pentru a pune mâna pe ei?

E simplu. Cum în Februarie toate lucrurile se fac în pereche, ia-ți perechea ta de suflet (iubitul, soția, mama, sora, fratele sau cel mai bun prieten) și căutați-vă împreună noua pereche de ochelari dintre sutele expuse pe rafturile Iana Optic.

Este cea mai bună ocazie să profitați de ofertele existente în magazin. De exemplu, dacă alegeți o pereche de rame aparținând brandurilor Fabricio, Anne Marii, Sferoflex, Bagozza sau Efor, plătiți doar ramele și aveți LENTILELE CADOU! 

Mai mult, dacă râvneați la o pereche de ochelari de soare VOGUE, VERSACE, DOLCE & GABANNA, BVLGARI, PRADA, RAY BAN, EMPORIO ARMANI, aflați că puteți benefici acum de un discount de 20 la sută. Mai mult, sunt ochelari de soare la care pe lângă reducere puteți obține tot CADOU lentilele de soare cu DIOPTRII. 

Evident, toate aceste oferte sunt în limita stocului disponibil. 

După ce v-ați achiziționat în pereche ochelarii preferați nu vă rămâne de făcut decât să completați talonul în formă de inimioară aferent acestei campanii și să urmăriți dacă sunteți unul dintre câștigătorii marii TOMBOLE care va fi transmisă LIVE, pe Facebook, în 27 FEBRUARIE, ora 14.00.

Câștigătorul își alege perechea preferată de ochelari Ray Ban din magazin sau, dacă preferații voștri nu sunt pe stoc, vor fi aduși special pentru tine!

Așa cum știți, de peste 16 ani, magazinul Iana Optic vă așteaptă de luni și până sâmbătă pe Pietonalul Centrul Vechi – str. Liviu Rebreanu, nr. 5. Aici veți găsi mereu nu doar sute de modele de ochelari din care să alegeți, ci și oferte, reparații sau oricând un sfat bun când e vorba de ochelari și ceea ce vi se potrivește. 

Pentru a rămâne la curent cu toate ofertele Iana Optic, dați un Like paginii de Facebook Iana Optic – Optică Medicală sau urmăriți-i pe Instagram și, cu siguranță, nu o să vă scape nimic!

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...