27.3 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

FOTO Luați din nou pe nepregătite?! Șoselele-s STICLĂ. Doi șoferi și-au terminat drumul în…decor

Șoferii sunt puși la încercare de condițiile dificile de circulație din trafic. Două mașini au ieșit astăzi din decor în Livezile, iar fondul acestui eveniment este chiar drumul pe care mașinile patinează.

Două mașini au ieșit din decor la intrarea în localitatea Livezile pe Drum European. Participanții la trafic spun că drumul este „sticlă”, iar condițiile de drum sunt execrabile. Încă de aseară s-a depus un strat consistent de zăpadă.

În urmă cu doar câteva ore, Meteo.BN a avertizat în legătură cu depunerea unui strat de polei pe drumurile din zonele joase ale județului, care se pare că a făcut deja victime.

Revenim cu mai multe detalii.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Votați PSD,PNL ,USR votați lepre în continuare ,de 30 de ani ne conduc doar hoti si nemernici acum avem primar un incompetent de ultima speță,si de un președinte de consiliu județean care ce drumuri reabilitează în doar un an sunt praf deci la ce va așteptați să dezapezeasca că ei sunt incompetenți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...