9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

FOTO: Lunca Ilvei – Biciclist lovit de mașină

Un grav accident a avut loc cu puțin timp în urmă în Lunca Ilvei. Un biciclist a fost lovit de o mașină și se află în stare de inconștiență.

Un accident rutier grav s-a petrecut în această dimineață în localitatea Lunca Ilvei. Un biciclist a fost lovit de mașină.

Din primele informații victima este inconștientă.

La locul solicitării s-au deplasat de urgență un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj de la SAJ BN.

Intervenția este în dinamică.

UPDATE:

Echipajul de prim ajutor a găsit la locul indicat un bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani, conștient, dar policontuzionat.

Victima a fost stabilizată și predată unui echipaj de la SAJ BN pentru a fi transportată la UPU SMURD Bistrița.

UPDATE 2:

„Conform primelor date, pe drumul județean 172 D, pe direcția de mers Lunca Ilvei-Ilva Mare, o femeie de 55 de ani, din Ilva Mare, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat un biciclist care circula pe aceeași direcție de mers și care ar fi pătruns de pe acostament pe partea carosabilă”, informează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Biciclistul, în vârstă de 86 de ani, din Lunca Ilvei, a fost rănit și transportat la spital.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Continuă cercetările în acest caz polițiștii rutieri din Sângeroz-Băi.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.