14.1 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

FOTO: Mai multe despre viaţa de militar, la Liceul de Muzică „Tudor Jarda”

Personalul din cadrul Brigăzii 81 Mecanizată „General GRIGORE BĂLAN”, alături de Muzica Militară de Garnizoană şi reprezentanţi ai Centrului Militar Judeţean Bistriţa-Năsăud, au fost joi, 15 februarie, în mijlocul elevilor de la Liceul de Muzică „Tudor Jarda” pentru a le arăta mai multe despre viaţa de militar.

Activităţile desfăşurate sub egida „Şcoala Altfel” au debutat cu prezentarea standurilor cu principalele categorii de armament şi echipament din dotare.

Elevii din clasele a XI – a şi a XII – a au asistat la prezentări şi filme despre structurile militare din judeţul Bistriţa-Năsăud şi au primit informaţii despre modalităţile de accedere în instituţiile militare de învăţământ şi avantajele alegerii carierei militare.

Finalul prezentărilor a culminat cu o expunere realizată de colonelul în rezervă Ioan Gaftone, care a explicat contribuţia Armatei României la realizarea Marii Uniri, cu accent pe structurile militare cu tradiţie, din cadrul brigăzii.

În curtea instituţiei de învăţământ, muzicienii militari au reuşit să mobilizeze tinerii şcolari, care au cântat „Deşteaptă-te, Române!” şi alte cântece patriotice cunoscute, în pas de defilare, acompaniaţi de instrumentişti.

Ofițer cu Informarea și Relațiile Publice la Brigada 81 Mecanizată „General GRIGORE BĂLAN”,

Locotenent Andreea-Maria Mureșan

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: