22 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

FOTO Mesaj inedit de încurajare, pentru elevii de la CNAM care dau BAC-ul, de la profa de mate: „Nu mă faceți de oaie”

Profesoara de Matematică Mirela Chira, de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” a avut un mesaj inedit pentru elevii săi care au susținut astăzi proba la Matematică, la BAC: „Nu mă faceți de oaie”. Aceasta a transmis mesajul într-un mod amuzant, purtând un tricou pe care era desenată o oaie.

Astăzi, absolvenții de liceu au susținut cea de-a doua probă scrisă a examenului de Bacalaureat, la Matematică sau Istorie.

Profesoara de Matematică Mirela Chira, de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” a avut un mesaj inedit pentru elevii săi care au susținut astăzi proba la matematică: „Nu mă faceți de oaie”.

Și modalitatea în care a transmis mesajul chiar din fața liceului a fost una inedită. Aceasta purta un tricou pe care era desenată o oaie.

Mirela Chira este una dintre cele mai iubite profesoare din CNAM, elevii săi numărându-se printre puținii care nu au apelat la meditații pentru a-și garanta o notă mare la BAC, la Matematică.

Nu este prima dată când profesoara este alături de elevii săi cu mesaje inedite și chiar amuzante, la cele mai importante examene.

Acum doi ani, aceasta și-a așteptat elevii care susțineau proba la Matematică la Evaluarea Națională cu o mătură și „sfaturi” pentru elevi: „VIII A, nu ieșiți din sala de examen mai repede!” sau „Vacanță: după 11:15”. Mai multe despre isprava profesoarei din 2022, puteți citi mai jos:

INEDIT! Elevii din CNAM care au susținut Evaluarea Națională, așteptați cu…mătura cu sfaturi

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.