25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Consilierul primarului Ioan Turc, Raul „Trei Case”, a plecat din Primăria Bistrița

După alegeri, consilierul primarului Ioan Turc, Raul „trei case” a plecat din Primăria Bistrița. Se pare că decizia i-a aparținut, acesta alegând să demisioneze din instituție.

Deși mai are câteva luni până i se termină mandatul, primarul Ioan Turc deja a rămas fără unul dintre consilierii săi personali. Este vorba despre Raul Ciprian Neamți, care a plecat la scurt timp după alegerile locale. Se pare că decizia i-a aparținut, acesta părăsind instituția prin demisie.

Acesta s-a ocupat aproape toată campania electorală de comunicare și de alimentat cu postări pagina de Facebook a primarului Ioan Turc.

Raul Ciprian Neamți nu a putut fi contactat de reporterii Bistrițeanul.ro pentru a comenta plecarea sa din Primăria Bistrița. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști.

Consilierul personal al primarului a intrat în atenția publică, după ce Bistrițeanul.ro a dezvăluit faptul că acesta și-a achiziționat, prin firma soției sale, 3 spații în centrul istoric, la prețuri derizorii, tocmai de la Primăria Bistrița.

De când este consilier personal al edilului, Raul Ciprian Nemți o duce bine. Pe lângă cele trei spații cumpărate în Centrul Vechi de la Primăria Bistrița, în declarația de avere mai are un apartament achiziționat în 2021, un teren în extravilan, dar și un credit de 250.000 lei.

Nu apare însă în declarația de avere și bolidul de lux, un Mercedes E-Class, la volanul căruia este văzut prin oraș.

Mai multe despre acest subiect puteți citi mai jos:

EXCLUSIV: Raul Trei Case. În 2 ani, consilierul primarului Turc și-a luat trei apartamente în Centrul Vechi al Bistriței

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

6 COMENTARII

 1. 3 case puțin, e sărăcie! Avem o deputată din Bistrița fiică de torționar comunist carea are 16 case și 16 terenuri!! Însuși Werner ăla de la Cotroceni și-a tras palme când a auzit!

 2. A plecat?
  Sau i s a impus sa plece?
  Păcat, prea târziu, domnule Turc.
  N-ai ascultat de nimeni, mai urmează un vice să te trădeze.
  Sper sa vă treziți la realitate.
  Ăștia și unii șefi pe care i-ai ținut în brațe și nu ai reușit să faci ordine te-au terminat.
  Sper sa nu se întâmple același lucru și cu domnul Lazani.
  Mă îndoiesc că îi place pupincurismul , servilismul , că, no deja au început linguselile
  (….)
  Mă, facetiva treabă și lăsați linguselile că nu va mai tine.

 3. Au început linguselile dar sigur nu la dl Lazani.
  Unii trag deja sforile ,Irinel Rad deja perie pe unul din consilieri locali poate rămâne șef după de a pupat canta la turc.
  Începe politia locala, degeaba băieți cu noul primar nu cred ca va mai tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.