2 C
Bistrița
miercuri, decembrie 7, 2022

FOTO: Ministrul Daea, deputatul Bogdan Ivan și fermierii din câmpie, în vizită-n culturile de porumb, grâu și soia

Petre Daea, ministrul Agriculturii, a fost prezent azi în Sânmihaiu de Câmpie. Alături de deputatul Bogdan Ivan și fermierii din zona de câmpie au vizitat culturile de porumb, grâu și soia.

Fermierii zonei de câmpie au avut astăzi o întâlnire cu ministrul Agriculturii, petre Daea. Acesta, însoțit de deputatul Bogdan Ivan, a vizitat culturile de porumb, grâu și soia din zona de câmpie a județului.

„Astăzi am primit la Sânmihaiu de Câmpie, vizita unui român adevărat, Petre Daea, Ministrul Agriculturii!

De la prima oră a dimineții am mers împreună cu dl. Ministru și cu primarul comunei, Ioan Mate, în lanuri de porumb, de grâu și de soia, cultivate de gospodarii de pe câmpie” a scris Bogdan Ivan pe Facebook.

Ministrul Daea a vizitat și fermele de animale din zonă, iar apoi a discutat cu fermierii despre nevoi, provocări, necesități.

”Am vizitat și ferma lui Sebastian, care a lăsat Elveția pentru România și astăzi are o fermă de toată frumusețea cu 80 de animale și lucrează 130 de ha. Am vizitat și ferma lui Răzvan, un tânăr fermier din Sânmihai, care crește 180 de vaci Black Angus. Oameni harnici, care au nevoie de mici fabrici de procesare pentru a-și valorifica producția cât mai aproape de fermă!

Am încredere că proiectele de care am vorbit astăzi la întâlnirea cu fermierii din zonă, vor prinde contur prin implicarea ministrului Daea. Un om pragmatic, vizionar și iubitor de țară” a subliniat Bogdan Ivan.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

 1. Frumosi si care-i rezultatul?
  Nu era mai bine ca el sa stea la birou si sa faca strategii de irigare, iar tu sa te ocupi de treburi parlamentare?

 2. Poza din lanul de grâu o mai aveți?? Aș vrea să o văd și eu… Dacă ea există într-adevăr.. Că la ce secetă a fost sigur grâul e uscat și recoltat de mult!

 3. sa accepti un post de ministru stiind ca predecesorul tau si-a dat demisia ca a vrut sa angajeze pe cineva la stat ….si tu chiar sa ti angajezi fiica la ministerul agriculturii
  ASTA E TARA NESIMTIRII
  asa i ca suna frumos vizita facuta in cizme in lanul de porumb?
  oare cat de prost trebuie sa fii sa nu simti ca astia ne prostesc pe fata!

 4. “Interesul poartă fesul”. Petre Daea a intrat in folclor si datorită perlelor sale, intre care una a făcut incojurul lumii fiind rostită chiar la Bruxellesin februarie, 2019: „Cormoranii au ajuns să înoate în piscine“. Războiul lui Petre Daea cu cormoranii are legătură cu societatea comercială „Piscicultorul SA”, din Crevedia ferma deținută de fiica ministrului Petre Daea își desfășoară activitatea pe baza unor licențe eliberate în anul 2009 de Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură, unde vicepreședinte era la vremea respectivă actuala soție a ministrului Agriculturii. Camelia Luchian, actuala soție a ministrului, a lucrat între 2008 și 2009 ca director chiar la ferma fiicei ministrului, iar un an mai târziu era numită vicepreședinte la Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură. Fiica ministrului agriculturii, Elena Larisa Popescu, este acționarul principal la Piscicultorul SA din Crevedia, societate care administrează trei bălți de pește în județul Dâmbovița. Asadar, Petre Daea a lansat campania împotriva cormoranilor prin anul 2019 odată cu pagubele pe care aceste păsări le-au provocat la bălțile administrate de Piscicultorul SA din Crevedia, județul Dâmbovița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...