6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

FOTO: Moș Crăciun a sosit cu un transportor amfibiu blindat

Copiii militarilor au avut parte de o surpriză inedită! Au primut cadouri din partea lui Moș Crăciun. Acesta a lăsat sania și renii deoparte, și a venit „călare” pe un transportor amfibiu blindat.

Moș Crăciun nu i-a uitat pe copiii militarilor. Micuții l-au așteptat pe „bătrânelul darnic” în curtea instituției.

Apariția a fost una de senzație. Cum zăpadă nu este, Moșul a lăsat sania și renii deoparte. Și a venit „călare” pe un transportor amfibiu blindat, un „tanc” așa cum spun copiii, ce merge și pe uscat și pe apă.

Copii mai mari sau mai mici au primit pungi încărcate cu dulciuri, s-au pozat cu Moșu’ și i-au mai spus din dorințe.

„La Bistrița, Moș Crăciun și-a făcut apariția cu un transportor amfibiu blindat, încărcat cu bucurii, cadouri și jucării. Personajul magic a fost întâmpinat cu entuziasm și emoții de copiii personalului, iar pentru darurile oferite a fost răsplătit cu o mulțime de colinde și poezii, care mai de care mai frumoase! Vă dorim Crăciun Fericit, cu lumină și bucurie în suflet”, au scris cei de la Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” pe Facebook.

FOTO- FB Brigada

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: