26.7 C
Bistrița
luni, iunie 27, 2022

Moș Crăciun le-a adus cadou dosare penale după ce s-au bătut în seara de Ajun

În Ajunul Crăciunului, jandarmii au fost solicitați să intervină la Figa pentru a stinge un conflict. Trei tineri au intrat cu forța într-o cabană și s-au luat la bătaie cu cei aflați înauntru. Moș Crăciun i-a cadorisit cu dosare penale.

Jandarmii din Beclean care se aflau într-o acțiune de patrulare, au fost solicitați să intervină aseară la Figa, unde trei tineri au intrat cu forța într-o cabană.

Pe fondul unor conflicte mai vechi, aceștia au forțat ușa și au intrat în cabană. În momentul în care au fost întrebați cine i-a invitat, cei trei au început să-i lovească pe cei aflați înăuntru.

O tânără a fost lovită în zona capului și a gâtului, iar altul a suferit lovituri pe toată suprafața corpului, fiind lovit cu pumnii și picioarele de către cei trei agresori.

La un moment dat conflictul s-a mutat în curte, unde a fost distrus și gardul care împrejmuia curtea cabanei.

Una dintre victime a reușit să pună mâna pe telefon și să sune la 112, moment în care agresorii au fugit de la fața locului.

La sosirea jandarmilor cei trei agresori nu se mai aflau în zonă, iar victimele le-au oferit toate detaliile despre cei care au tăbărât peste ei în cabană.

Unul dintre agresori a fost prins la câteva minute, fiind ascuns pe aleile dintre cabane, iar ceilalți au fost identificați ulterior de către jandarmi.

„Pe numele celor trei tineri, de 18, respectiv 20 de ani, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru infracțiunile: lovire sau alte violențe, distrugere, respectiv violare de domiciliu. Documentele vor fi înaintate Poliției Orașului Beclean, pentru continuarea cercetărilor”, transmite Georgeta Cășvan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean.

Foto: IJJ BN

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...