30.4 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

FOTO: Municipalitatea a pătruns în Pădurea Schullerwald… cu drujba!

Bistrițenii care au mers zilele trecute în Schullerwald, s-au bucurat de grătare… printre crengi și butuci. Municipalitatea a decis tăierea unor copaci situați chiar la intrarea în pădure. Pe jos, ca după furtună: crengi și butuci.

Bistrițenii care în acest sfârșit de săptămână au vrut să se bucure de un grătar, în Pădurea Schullerwald, au avut parte de o surpriză. Când au ajuns, intrarea în pădure arăta ca după o furtună devastatoare.

Oamenii și copiii au trebuit să fie foarte atenți pe unde calcă, pe jos fiind plin de crengi și butuci, mai mari sau mai mici.

Chiar și pe plasa ce acoperă terenul de sport, crengile stăteau atârnate.

Motivul? Conform municipalității, ar fi reprezentat un pericol.

„Copacii nu se taie așa, arbitrar. Fiecare tăiere se face cu un aviz de la Primărie. Deci dacă i-au tăiat, înseamnă că reprezentau un pericol. La suprafață poate arătau bine, dar cu siguranță, cei în domeniu, au constatat că nu sunt buni”, a explicat pentru Bistrițeaanul.ro, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști.

Așa că cei care azi vor să se bucure de grătar, în Pădurea Tineretului din Bistrița, își pot alege lemnele pentru foc… de pe jos. Asta… până când municipalitatea va ridica „mizeria” făcută.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...