6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

FOTO – Nesimțire și iresponsabilitate: Nici că le pasă de amenzi…!

Un cititor Bistrițeanul.ro ne-a semnalat o situație cel puțin dezamăgitoare. Un bistrițean s-a dovedit mai mult decât iresponsabil, ignorând cu bună știință recomandările autorităților:

Cititorul Bistrițeanul.ro ne-a semnalat o situație de mare nesimțire din partea unui bistrițean. Acesta a încărcat o grămadă de mizerii într-o remorcă și le-a deșertat în Livezile, lângă terenul de fotbal.

În ciuda faptului că în imediata apropiere se afla și un panou. Mesajul autorităților era unul cât se poate de limpede: „Aruncarea sau depozitarea gunoaielor de orice fel în locuri nepermise se sancționează cu amendă de la 6.500 – 7.000 de RON”. 

Se pare însă, că amenzile mari nu l-au impresionat prea mult pe iresponsabilul cetățean care și-a permis un asemenea comportament.

Mochete și plasticuri! Omul le arunca în Livezile, lângă terenul de fotbal! BN12 TNK…!”, ne-a scris revoltat cititorul nostru.

Iar dacă nu reușim să respectăm câteva reguli simple și de bun simț, precum acestea referitoare la mizerii, cum vom reuși să le respectăm pe celelalte – de care acum depinde viața și sănătatea celor din jur…?! 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: