13.4 C
Bistrița
vineri, mai 20, 2022

FOTO – Nesimțire și iresponsabilitate: Nici că le pasă de amenzi…!

Un cititor Bistrițeanul.ro ne-a semnalat o situație cel puțin dezamăgitoare. Un bistrițean s-a dovedit mai mult decât iresponsabil, ignorând cu bună știință recomandările autorităților:

Cititorul Bistrițeanul.ro ne-a semnalat o situație de mare nesimțire din partea unui bistrițean. Acesta a încărcat o grămadă de mizerii într-o remorcă și le-a deșertat în Livezile, lângă terenul de fotbal.

În ciuda faptului că în imediata apropiere se afla și un panou. Mesajul autorităților era unul cât se poate de limpede: „Aruncarea sau depozitarea gunoaielor de orice fel în locuri nepermise se sancționează cu amendă de la 6.500 – 7.000 de RON”. 

Se pare însă, că amenzile mari nu l-au impresionat prea mult pe iresponsabilul cetățean care și-a permis un asemenea comportament.

Mochete și plasticuri! Omul le arunca în Livezile, lângă terenul de fotbal! BN12 TNK…!”, ne-a scris revoltat cititorul nostru.

Iar dacă nu reușim să respectăm câteva reguli simple și de bun simț, precum acestea referitoare la mizerii, cum vom reuși să le respectăm pe celelalte – de care acum depinde viața și sănătatea celor din jur…?! 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: