12.4 C
Bistrița
duminică, septembrie 25, 2022

FOTO – Nesimțire și iresponsabilitate: Nici că le pasă de amenzi…!

Un cititor Bistrițeanul.ro ne-a semnalat o situație cel puțin dezamăgitoare. Un bistrițean s-a dovedit mai mult decât iresponsabil, ignorând cu bună știință recomandările autorităților:

Cititorul Bistrițeanul.ro ne-a semnalat o situație de mare nesimțire din partea unui bistrițean. Acesta a încărcat o grămadă de mizerii într-o remorcă și le-a deșertat în Livezile, lângă terenul de fotbal.

În ciuda faptului că în imediata apropiere se afla și un panou. Mesajul autorităților era unul cât se poate de limpede: „Aruncarea sau depozitarea gunoaielor de orice fel în locuri nepermise se sancționează cu amendă de la 6.500 – 7.000 de RON”. 

Se pare însă, că amenzile mari nu l-au impresionat prea mult pe iresponsabilul cetățean care și-a permis un asemenea comportament.

Mochete și plasticuri! Omul le arunca în Livezile, lângă terenul de fotbal! BN12 TNK…!”, ne-a scris revoltat cititorul nostru.

Iar dacă nu reușim să respectăm câteva reguli simple și de bun simț, precum acestea referitoare la mizerii, cum vom reuși să le respectăm pe celelalte – de care acum depinde viața și sănătatea celor din jur…?! 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...

Surprizele toamnei la Maison du Claire: Cartofi loaded cu piept de pui, foccacia cu șnițel de pui și livrare gratuită

La Maison du Claire nu vă lasă la greu atunci când vă e foame nici la...

Reconstrucția unei case vechi sau construirea unei clădiri noi? În ce merită mai mult să investiți?

România este printre țările care are un procent considerabil de proprietari, multe dintre proprietăți fiind construite...