17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

FOTO – NOU în Bistrița: Alexandrion Transilvania a deschis primul magazin de băuturi alcoolice rafinate, pentru toate gusturile și evenimentele!

Alexandrion Transilvania, parte a renumitului Alexandrion Group, a deschis astăzi primul său magazin de băuturi alcoolice în Bistrița. Aici, clienții pot descoperi o gamă atent selectată de produse de calitate din portofoliul Alexandrion Group, inclusiv vodcă, brandy, whisky, vinuri și lichioruri, potrivite pentru toate gusturile și evenimentele. În plus, pot primi sfaturi personalizate de la personalul calificat în acest domeniu.

Dacă vă este poftă de un coniac bun sau un whiskey ori vă pregătiți să organizați un eveniment important din viața dumneavoastră, cum ar fi o nuntă, un botez sau o aniversare, trebuie să știți că Alexandrion Transilvania a deschis astăzi, în orașul nostru, pe strada Trandafirilor nr. 39 (fostul magazin Holbură, în spate la Odiseea) un magazin cu produse de calitate, la prețuri avantajoase.

Aici veți găsi o gamă largă de produse premium din portofoliul Alexandrion Group, apreciate atât pe plan intern, cât și internațional, inclusiv vodcă, brandy, whisky, vinuri și lichioruri, toate atent selectate pentru a satisface gusturile rafinate ale clienților din Bistrița și împrejurimi.

Amenajat într-un spațiu generos și gândit până în cele mai mici detalii, magazinul îi întâmpină pe clienți cu o atmosferă modernă și primitoare.

Aici, toată lumea se pot bucura de o experiență de cumpărături memorabilă, iar încă de la intrare, personalul amabil vă oferă sfaturi personalizate, ajutându-vă să descoperiți băuturi noi și interesante, fiecare cu povestea sa.

Iar dacă vreți să surprindeți o persoană importantă din viața dumneavoastră cu un cadou perfect, cum ar fi un vin parfumat, cu arome intense, sau o șampanie dintre cele mai sofisticate, tot aici le veți găsi.

Alexandrion Transilvania este o filială a Alexandrion Group – unul dintre cei mai importanți producători de băuturi alcoolice din România, cu o istorie bogată de peste 25 de ani – cu sediul în Cluj-Napoca.

Compania este responsabilă de distribuția produselor Alexandrion Group în Transilvania și are o rețea extinsă de distribuitori și parteneri.

Dedicată calității și inovației, Alexandrion Transilvania și-a propus ca acest nou magazin deschis în Bistrița să devină, într-un timp scurt, o destinație populară pentru iubitorii de băuturi alcoolice rafinate din orașul nostru.

Programul magazinului este de Luni până Vineri, de la 9:00 la 17:00.

Pentru mai multe informații în legătură cu produsele și ofertele lor urmăriți pagina de Facebook AlexandrionGroup sau accesați site-ul alexandriongroup.com.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!