20.4 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Paul Știr, primarul comunei Căianu Mic: „Avem o secție de Taekwondo, vrem una de fotbal și alta de handbal”

Cine-a spus că sportul nu este căutat și practicat în zonele rurale? O dovadă a faptului că atunci când infrastructura sportivă există, iar activitățile sunt gratuite copiii și tinerii se îndreaptă spre mișcare este comuna Căianu Mic. Acolo deja funcționează o secție de Taekwondo, iar primarul Paul Știr se pregătește să mai înființeze una de fotbal și alta de handbal.

Cu o sală polivalentă proaspăt ridicată și alte planuri interesante pentru infrastructura sportivă, comuna Căianu Mic reușește să îi atragă pe tineri și copii spre sport.

Potrivit primarului comunei Căianu Mic, Paul Știr, deja funcționează o secție de Taekwondo, iar acesta este doar începutul:

„Noi la Căianu Mic avem o secție de Taekwondo. Urmează să punem pe picioare o secție de fotbal și o secție de handbal, suntem în discuții. Sala polivalentă proaspăt terminată va deservi tot ceea ce înseamnă activități sportive în comuna Căianu Mic și, de ce nu, și pentru cei din afară”, a precizat Paul Știr, la Bistrițeanul Live.

Emisiunile la care a fost prezent Paul Știr le puteți urmări mai jos:

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT
Codul de identificare a Mandatarului Financiar:21240002

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Aveti jucatori de tenis de masa ,unul a si confirmat prin rezultate zonale .Nu e un sport suficient de scump …? ,ma intelegeti ce va intreb ..? Pacat ,ei nu pot comenta nimic direct deoarece au fost legati de tine Paul Stir ,asa cum este aproape peste tot in tarisoara aceasta ,trebuie sa stii cine e seful si automat e nevoie de aprobarea lui directa ,alfel Pa…!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.