-19.2 C
Bistrița
marți, ianuarie 25, 2022

FOTO: O autospecială a poliției a intrat în remorca unei autoutilitare implicate într-un alt accident

Două accidente rutiere au avut loc, la doar câteva secunde distanță, pe DN 17. Un tractor și o autoutilitară au colizionat, în localitatea Rusu Bârgăului. O autospecială de poliție aflată în trafic a intrat ulterior în remorca autoutilitarei. Niciunul dintre cei trei șoferi nu a consumat alcool.

Un apel la 112 anunța un accident rutier pe DN 17, pe raza localității Rusu Bârgăului.

Echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Prundu Bârgăului și echipaje ale poliției au fost direcționate înspre locul evenimentului rutier.

Inițial a fost o coliziune între o autoutilitară și un tractor, ambele cu remorcă. Acestea se deplasau pe același sens de mers. O persoană a fost rănită.

O autoutilitară care tracta o remorcă – condusă de un bărbat de 46 de ani din Iași – a colizionat un tractor care tracta o remorcă condus pe același sens de mers, de un bărbat de 56 de ani din Tureac. În urma coliziunii a rezultat rănirea conducătorului tractorului, acesta fiind transportat la spital. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative în ambele cazuri” transmit reprezentanții IPJ BN.

Imediat după producerea accidentului, o autospecială a poliției care se afla în trafic a intrat în remorca autoutilitarei.

Polițistul a fost luat prin surprindere de poziția în care a rămas remorca după impact, și nu a mai apucat să evite  coliziunea cu aceasta.

„La scurt timp după producerea evenimentului rutier, o autospeciala a poliției condusă de un agent de poliție în vârstă de 33 de ani a colizionat remorca autoutilitarei care – în urma evenimentului rutier – a rămas pe carosabil, împreuna cu autoutilitara. Agentul de poliție a fost testat, rezultatul fiind negativ”, transmit reprezentanții IPJ BN.

În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească cu exactitate toate aspectele producerii evenimentului rutier.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: