24.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 12, 2021

FOTO/VIDEO: Copilă de 12 ani în stare gravă, la școala din Sângeorz Băi. A fost solicitat elicopterul SMURD

O copilă de 12 ani este în stare gravă, urmând a fi preluată de la școală de un elicopter SMURD și a fi transportată la o clinică de specialitate. Se pare că aceasta s-a prăbușit pe scări.

Incidentul s-ar fi produs în urmă cu puțin timp, la școala generală din orașul-stațiune Sângeorz-Băi. Se pare că copila ar fi căzut pe scări. Deocamdată nu se știe exact cum s-a produs accidentul.

Din primele informații rezultă faptul că fetița de 12 ani este inconștientă, rănită destul de serios. La fața locului a fost solicitat un elicopter SMURD, pentru a fi transportată la o clinică de specialitate.

La fața locului intervin două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean, unul cu asistent medical din Maieru și altul cu medic din Bistrița.

„Echipajele medicale SAJ ajunse la locul solicitării, au găsit fetita de 12 ani inconștientă, cu un traumatism cranian grav și în episoade de convulsii repetate. Fetița a fost stabilizată și se așteaptă elicopterul SMURD, pentru a putea fi trimisă la o clinica de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud, Ciprian Pacurar.

Surse Bistrițeanul.ro spun că fata de 12 ani, elevă în clasa a V-a a fost împinsă de un coleg mai mare, din clasa a VII-a. Aceasta s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se puternic la cap.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: VirtualMenu.ro – Meniu virtual pentru restaurante și cafenele – ideea genială și utilă a unor tineri bistrițeni

Un meniu virtual, pe care clientul oricărui restaurant sau cafenele îl poate accesa oricând scanând un...

Vor accepta cazinourile online licențiate plata în Bitcoin?

Bitcoin-ul este subiectul principal în multe discuții din lumea digitală, iar industria de gambling nu este...

ITALTEXTIL Sărata angajează secretară, mecanic întreținere și tehnician! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: Italtextil Sărata are nevoie de o secretară pentru...