19.1 C
Bistrița
sâmbătă, iulie 13, 2024

FOTO: O echipă extraordinară! Viitorul este cu adevărat în mâinile noastre

„Am norocul să fac parte dintr-o echipă extraordinară, din noua echipă de conducere a Partidului Mișcarea Populară. Viitorul este cu adevărat în mâinile noastre!”, a precizat deputatul bistrițean Ionuț Simionca. Politicianul a reușit să convingă și să obțină un post în conducerea centrală a partidului.

Aprope 2.500 de delegaţi PMP din întreaga țară au fost prezenţi sâmbătă la congresul extraordinar al PMP desfășurat la Palatul Parlamentului, acolo unde partidul și-a ales noua conducere.

Președinte al formațiunii politice a fost ales Eugen Tomac, iar deputatul din Bistrița Ionuț Simionca a candidat pentru funcţia de vicepreşedinte al partidului pentru mediul de afaceri. „Obiectivul major al echipei noastre este participarea PMP, începând din 2020, la viitoarea guvernare a forţelor de centru-dreapta din România.
Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a transmis Ionuț Simionca, bistrițeanul fiind de altfel ales în funcția de vicepreședinte în conducerea centrală.

La eveniment a participat și senatorul PMP Traian Băsescu, fost președinte al țării, care s-a declarat „un puternic susținător al PMP”, recunoscând că are „un sentiment de eliberare” după ce nouă conducere a partidului a fost aleasă și votată.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Bucură-te de Asistența în caz de pană și avarie, de la Mercedes-Benz

Soluția pentru mobilitate Mobilo Cu Mobilo, ajungi la destinație. Cu Mobilo, ajungi la destinație. Soluția de mobilitate Mobilo...