20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

FOTO: O echipă extraordinară! Viitorul este cu adevărat în mâinile noastre

„Am norocul să fac parte dintr-o echipă extraordinară, din noua echipă de conducere a Partidului Mișcarea Populară. Viitorul este cu adevărat în mâinile noastre!”, a precizat deputatul bistrițean Ionuț Simionca. Politicianul a reușit să convingă și să obțină un post în conducerea centrală a partidului.

Aprope 2.500 de delegaţi PMP din întreaga țară au fost prezenţi sâmbătă la congresul extraordinar al PMP desfășurat la Palatul Parlamentului, acolo unde partidul și-a ales noua conducere.

Președinte al formațiunii politice a fost ales Eugen Tomac, iar deputatul din Bistrița Ionuț Simionca a candidat pentru funcţia de vicepreşedinte al partidului pentru mediul de afaceri. „Obiectivul major al echipei noastre este participarea PMP, începând din 2020, la viitoarea guvernare a forţelor de centru-dreapta din România.
Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a transmis Ionuț Simionca, bistrițeanul fiind de altfel ales în funcția de vicepreședinte în conducerea centrală.

La eveniment a participat și senatorul PMP Traian Băsescu, fost președinte al țării, care s-a declarat „un puternic susținător al PMP”, recunoscând că are „un sentiment de eliberare” după ce nouă conducere a partidului a fost aleasă și votată.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.