9.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

FOTO: O familie de maramureșeni s-a dat cu mașina peste cap, la doi pași de Bistrița

Un cuplu de maramureșeni veneau spre Bistrița. La coborârea spre oraș, a Dealului Târgului, într-o curbă, șoferul a pierdut controlul volanului. S-a dat cu mașina peste cap, rămânând în afara părții carosabile.

Un soț și o soție, de loc din Dragomirești, Maramureș, veneau spre Bistrița. La coborârea Dealului Târgului, într-o curbă la dreapta, șoferul nu a adaptat viteza de mers.

Acesta susține că l-a furat spatele mașinii, și nu a mai putut controla volanul. A lovit cu botul autoturismului dâmbul de pământ de pe partea lui de mers, iar în urma impactului mașina s-a dat peste cap.

Un echipaj ASAS din cadrul SMURD, poliția și un echipaj SAJ BN au mers la locul accidentului. Din fericire, doar șoferul a prezentat câteva escoriații la mâna stângă, nefiind impus transportul la spital.

Maramureșeanul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...