25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

FOTO: O mașină de BN și una de MM, făcute praf într-o benzinărie în Dej

Accident stupid într-o benzinărie din Dej, aseară. Două mașini, una de BN și una de MM, s-au ciocnit bine. Din fericire nu au existat victime, nici pericol de explozie. Doar pagube materiale.

Aseară, în jurul orei 19.00, un apel la 112 anunța un accident într-o benzinărie din Dej. Au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Dej, un echipaj SMURD și unul de Ambulanță, dar și poliția.

Au fost găsite două mașini avariate, una de MM și una de BN, în care se aflau doar șoferi.

Nimeni nu-și explică CE s-a întâmplat, cu exactitate. DIn fericire însă, NU cei doi șoferi NU au fost răniți. Și nici nu a existat pericol de explozie.

Doar mașinile au fost avariate și distruse câteva bunuri proprietate a benzinăriei.

Șoferii nu consumaseră alcool înainte de a se urca la volan.

 

Sursă info&foto- Info Trafic 24

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...