9 C
Bistrița
vineri, martie 1, 2024

FOTO: O nouă competiție, un nou trofeu…!

O nouă competiție, un nou trofeu – pentru tinerii liceeni pasionați de robotică de la Colegiul „Liviu Rebreanu”. Ei s-au întors victorioși de la Timișoara, unde au participat la Winter Robotics Games.

Echipa de robotică a Colegiului Național Pedagogic „Carmen Sylva” din Timișoara, în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timișoara, au organizat în weekendul trecut Winter Robotics Games. Au participat 24 de echipe din 11 județe ale României.

Printre acestea – și echipa Bolts and Gears de la Colegiul „Liviu Rebreanu” Bistrița.  

Evenimentul a făcut parte din seria concursurilor tip demo organizate la nivel național, în cadrul competiției BRD First Tech Challenge România. Competiția organizată de Asociația Națiune prin Educație are drept scop să le ofere prilejul perfect de întâlnire tuturor pasionaților de robotică. Totodată, evenimentul își propune să stabilească legături de colaborare între echipe, să încurajeze împărtășirea experiențelor și să pregătească atmosfera programului FIRST.

Demo-ul de la Timișoara, organizat de prietenii noștri dragi de la echipa CSH, ne-a demonstrat încă o dată faptul că robotica este un domeniu plin de tineri ambițioși alături de care îți faci multe amintiri frumoase ☺. Tensiunile unui concurs dispar în momentul în care ești înconjurat de oameni cu care trăiești aceleași emoții! Este un sentiment care ne copleșește de fiecare dată”, au transmis liceenii de la Bolts and Gears. 

Împreună cu echipele Armybot și Decebaltech – Bolts and Gears au reușit să formeze o alianță unită și să cucerească încă un trofeu. Ei au ajuns în finală și au reușit să se claseze pe locul II.

Abia așteptăm să ne revedem cu cât mai multe echipe la competițiile următoare! Felicitări echipei CSH pentru organizarea unui eveniment reușit!”, au mai transmis elevii Colegiului „Liviu Rebreanu”.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....

Automobilul tău Mercedes-Benz sau Škoda are nevoie de o reparație? Profită de oferta Materom Automotive

Materom Automotive Bistrița îți oferă Vouchere cu reducere la Lucrări în Service*, pentru autoturisme Mercedes-Benz și Škoda cu vârsta de peste 5 ani.