20.4 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

FOTO: O nouă competiție, un nou trofeu…!

O nouă competiție, un nou trofeu – pentru tinerii liceeni pasionați de robotică de la Colegiul „Liviu Rebreanu”. Ei s-au întors victorioși de la Timișoara, unde au participat la Winter Robotics Games.

Echipa de robotică a Colegiului Național Pedagogic „Carmen Sylva” din Timișoara, în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timișoara, au organizat în weekendul trecut Winter Robotics Games. Au participat 24 de echipe din 11 județe ale României.

Printre acestea – și echipa Bolts and Gears de la Colegiul „Liviu Rebreanu” Bistrița.  

Evenimentul a făcut parte din seria concursurilor tip demo organizate la nivel național, în cadrul competiției BRD First Tech Challenge România. Competiția organizată de Asociația Națiune prin Educație are drept scop să le ofere prilejul perfect de întâlnire tuturor pasionaților de robotică. Totodată, evenimentul își propune să stabilească legături de colaborare între echipe, să încurajeze împărtășirea experiențelor și să pregătească atmosfera programului FIRST.

Demo-ul de la Timișoara, organizat de prietenii noștri dragi de la echipa CSH, ne-a demonstrat încă o dată faptul că robotica este un domeniu plin de tineri ambițioși alături de care îți faci multe amintiri frumoase ☺. Tensiunile unui concurs dispar în momentul în care ești înconjurat de oameni cu care trăiești aceleași emoții! Este un sentiment care ne copleșește de fiecare dată”, au transmis liceenii de la Bolts and Gears. 

Împreună cu echipele Armybot și Decebaltech – Bolts and Gears au reușit să formeze o alianță unită și să cucerească încă un trofeu. Ei au ajuns în finală și au reușit să se claseze pe locul II.

Abia așteptăm să ne revedem cu cât mai multe echipe la competițiile următoare! Felicitări echipei CSH pentru organizarea unui eveniment reușit!”, au mai transmis elevii Colegiului „Liviu Rebreanu”.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.