15.8 C
Bistrița
luni, august 15, 2022

FOTO: Oprire „cu bucluc” într-o stație de autobuz! A distrus tot ce-a prins în cale!

Un incident a avut loc azi pe strada Ioan Slavici din municipiu. Un autobuz de la Transmixt a distrus un panou și a lovit un copac, distrugându-și oglinda laterală. Totul, în timp ce intenționa să oprească în stație.

Autobuzul Transmixt de pe ruta 13 a fost implicat azi-dimineață într-un… incident. Conform martorilor, după ce autobuzul a trecut de calea ferată de pe strada Ioan Slavici, a pătruns pe contrasens.

Când a revenit pe banda sa, și șoferul a intenționat să oprească în stație, a „luat” cu partea laterală tot ce a prins în cale. Acesta a dărâmat un indicator, un coș de gunoi stradal și și-a rupt oglinda într-un copac.

Pasagerii care aveau de coborât pe strada Ioan Slavici s-au dat jos, șoferul și-a verificat pagubele și apoi și-a continuat drumul spre Subcetate.

Așa s-a comportat ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Și era 08.00 dimineața. Eu eram pe trotuar și l-am văzut cum vine”, a explicat Cristian B.

În accidentele soldate doar cu pagube materiale, șoferii au la dispoziție 24 de ore să anunțe incidentul la poliție.

Există un protocol în astfel de situații. Orice incident este raportat conducerii, care face cercetările necesare și, dacă se impune, anunță autoritățile. În cazul incidentelor cu pagube materiale există asigurare care se ocupă de reparații, nu doar ale autobuzului, ci, inclusiv a obiectelor stradale, ca cele din incidentul de azi”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, managerul Transmixt, Melente Horoba.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru Guvernul Ciucă”

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru...

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...