5 C
Bistrița
miercuri, octombrie 20, 2021

FOTO: Oprire „cu bucluc” într-o stație de autobuz! A distrus tot ce-a prins în cale!

Un incident a avut loc azi pe strada Ioan Slavici din municipiu. Un autobuz de la Transmixt a distrus un panou și a lovit un copac, distrugându-și oglinda laterală. Totul, în timp ce intenționa să oprească în stație.

Autobuzul Transmixt de pe ruta 13 a fost implicat azi-dimineață într-un… incident. Conform martorilor, după ce autobuzul a trecut de calea ferată de pe strada Ioan Slavici, a pătruns pe contrasens.

Când a revenit pe banda sa, și șoferul a intenționat să oprească în stație, a „luat” cu partea laterală tot ce a prins în cale. Acesta a dărâmat un indicator, un coș de gunoi stradal și și-a rupt oglinda într-un copac.

Pasagerii care aveau de coborât pe strada Ioan Slavici s-au dat jos, șoferul și-a verificat pagubele și apoi și-a continuat drumul spre Subcetate.

Așa s-a comportat ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Și era 08.00 dimineața. Eu eram pe trotuar și l-am văzut cum vine”, a explicat Cristian B.

În accidentele soldate doar cu pagube materiale, șoferii au la dispoziție 24 de ore să anunțe incidentul la poliție.

Există un protocol în astfel de situații. Orice incident este raportat conducerii, care face cercetările necesare și, dacă se impune, anunță autoritățile. În cazul incidentelor cu pagube materiale există asigurare care se ocupă de reparații, nu doar ale autobuzului, ci, inclusiv a obiectelor stradale, ca cele din incidentul de azi”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, managerul Transmixt, Melente Horoba.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: 

De ce ai nevoie de Magic 5 Bistrița pentru afacerea ta?

Magic 5 Bistrița este ingredientul lipsă ce va ajuta la propulsarea afacerii dumneavoastră către următorul nivel.