4.4 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

FOTO: Oprire „cu bucluc” într-o stație de autobuz! A distrus tot ce-a prins în cale!

Un incident a avut loc azi pe strada Ioan Slavici din municipiu. Un autobuz de la Transmixt a distrus un panou și a lovit un copac, distrugându-și oglinda laterală. Totul, în timp ce intenționa să oprească în stație.

Autobuzul Transmixt de pe ruta 13 a fost implicat azi-dimineață într-un… incident. Conform martorilor, după ce autobuzul a trecut de calea ferată de pe strada Ioan Slavici, a pătruns pe contrasens.

Când a revenit pe banda sa, și șoferul a intenționat să oprească în stație, a „luat” cu partea laterală tot ce a prins în cale. Acesta a dărâmat un indicator, un coș de gunoi stradal și și-a rupt oglinda într-un copac.

Pasagerii care aveau de coborât pe strada Ioan Slavici s-au dat jos, șoferul și-a verificat pagubele și apoi și-a continuat drumul spre Subcetate.

Așa s-a comportat ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Și era 08.00 dimineața. Eu eram pe trotuar și l-am văzut cum vine”, a explicat Cristian B.

În accidentele soldate doar cu pagube materiale, șoferii au la dispoziție 24 de ore să anunțe incidentul la poliție.

Există un protocol în astfel de situații. Orice incident este raportat conducerii, care face cercetările necesare și, dacă se impune, anunță autoritățile. În cazul incidentelor cu pagube materiale există asigurare care se ocupă de reparații, nu doar ale autobuzului, ci, inclusiv a obiectelor stradale, ca cele din incidentul de azi”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, managerul Transmixt, Melente Horoba.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: