14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

FOTO: Pasha Men’s Wear la Atipic Beauty 2021 – O poveste despre curaj, forță și speranță

O seară magică și un eveniment ATIPIC, unic în lume, la Cluj-Napoca!

Pe scena Atipic Beauty au urcat în această seară modele cu povești extraordinare de viață, în fotoliu rulant, alături de personalități locale ale Clujului.
Initiativa proiectului apartine președintelui Asociației Open Your Heart, Magda Coman, care a trăit experiența de manechin – fotomodel profesionist, iar în prezent este în situația de a trăi în scaun rulant.
Conceptul proiectului are rolul de a crește încrederea în sine a celor care au avut neșansa să ajungă în scaunul cu rotile, stimulând dorința de performanță și evoluție pe plan profesional, dar și schimbarea percepției societății asupra oamenilor cu dizabilități.
Ținutele prezentate în cadrul Atipic Beauty sunt semnate de designeri români, aducând un omagiu frumuseții: L’Atelier Couture, NICHI by Cristina Nichita, Mahnoor the brand, Pasha Men’s Wear – Simi Creta, Luminita Balazs, Ciprian Cozma, NISSA, D’OR, Valentina CC și GEMELLI.
„În fiecare an, evenimentul Atipic Beauty este o lecție. Datorită acestui eveniment am învățat să vedem abilități acolo unde scaunul cu rotile indică dizabilități. Da, scena poate fi cucerită și dintr-un scaun cu rotile, aplauzele exprimă admirația nu doar pentru un look sau o ținută impecabilă, ci și pentru curajul de a ieși din tipare, de a prezenta eleganța din toate unghiurile, cu la fel de mare succes. Este o bucurie și o onoare pentru noi să fim parte a acestui eveniment și al acestui proiect în ultimii ani” – a declarat Simi Creța, managerul și creatorul brandului Pasha Men’s Wear pentru Bistriteanul.ro.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Bună ziua, sunt o persoană cu mobilitate redusă. Aș vrea să fac și eu parte din asociația dv. Am 64 de ani și sunt pensionară.Sufăr de Scleroză Multriplă de 8 ani. Vă mulțumesc pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?