-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

FOTO PATRIOT: Cu tricolor, pe motor!

Steaguri, panglici, agrafe sau papioane, toate au astăzi cele trei culori ale steagului țării noastre! Fiecare român și-a ales accesoriul preferat pentru a-și demonstra patriotismul. Cristi însă a ales să facă un gest mai aparte. El și-a vopsit motorul și casca în culorile tricolorului.

 

„Trei culori cunosc pe lume

Ce le port cu sfânt odor (…)

Roșu, galben și albastru

E al nostru tricolor!”

 

Și fiecare român a ales să poarte astăzi tricolorul! Fie pe post de pelerină, pagllică, papion sau agrafă. Că e un steag în mână sau pictură pe față, hainele  tuturor se asortează astăzi cu roșu – galben – albastru. E un sem de iubire și patriotism, așa cum susțin aceștia.

Un tânăr bistrițean a ales să facă un gest mai aparte.

Cristi a vrut să-și demonstreze patriotismul vopsindu-și motocicleta în culorile steagului României. Și nu doar motorul, ci și casca.

Pe partea din față a motocicletei apare și stema României, iar în spate e scris mesajul „100 de ani”, același mesaj care apare și pe cască.

Am ales să-mi personalizez astfel motocicleta, în semn de omagiu pentru cei care au luptat și care și-au dat viața pentru această țară, eroi care astăzi se răsucesc în morminte pentru că majoritatea politicienilor, după 1989 (și nu numai), au ales să zădărnicească sacrificiul lor suprem plătit prin sânge și suferință, vânzând cu acte „în regulă” bogățiile României, de la resursele țării, până la oamenii ei minunați, obligându-i să ducă un trai pipernicit în propria lor țară sau izgonindu-i printre străini pentru a-și căuta un rost în viață, când noi nu aveam trebuință de nimeni și de nimic într-o țară atât de bogată”, și-a explicat gestul Cristi.

Cristi și motorul său au mai făcut furori și la Untold sau în Bistrița, cu mesajeul anti-PSD inscripționat pe motocicletă.

Și de data aceasta însă prezența sa pare să-i fi deranjat pe unii.

„În timp ce făceam o tură cu motocicleta și făceam poze, un echipaj al poliției a oprit și ne-a spus să ne liniștim, că azi nu e ziua motocicliștilor”, a explicat Cristi.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.