24.8 C
Bistrița
marți, iunie 28, 2022

FOTO PATRIOT: Cu tricolor, pe motor!

Steaguri, panglici, agrafe sau papioane, toate au astăzi cele trei culori ale steagului țării noastre! Fiecare român și-a ales accesoriul preferat pentru a-și demonstra patriotismul. Cristi însă a ales să facă un gest mai aparte. El și-a vopsit motorul și casca în culorile tricolorului.

 

„Trei culori cunosc pe lume

Ce le port cu sfânt odor (…)

Roșu, galben și albastru

E al nostru tricolor!”

 

Și fiecare român a ales să poarte astăzi tricolorul! Fie pe post de pelerină, pagllică, papion sau agrafă. Că e un steag în mână sau pictură pe față, hainele  tuturor se asortează astăzi cu roșu – galben – albastru. E un sem de iubire și patriotism, așa cum susțin aceștia.

Un tânăr bistrițean a ales să facă un gest mai aparte.

Cristi a vrut să-și demonstreze patriotismul vopsindu-și motocicleta în culorile steagului României. Și nu doar motorul, ci și casca.

Pe partea din față a motocicletei apare și stema României, iar în spate e scris mesajul „100 de ani”, același mesaj care apare și pe cască.

Am ales să-mi personalizez astfel motocicleta, în semn de omagiu pentru cei care au luptat și care și-au dat viața pentru această țară, eroi care astăzi se răsucesc în morminte pentru că majoritatea politicienilor, după 1989 (și nu numai), au ales să zădărnicească sacrificiul lor suprem plătit prin sânge și suferință, vânzând cu acte „în regulă” bogățiile României, de la resursele țării, până la oamenii ei minunați, obligându-i să ducă un trai pipernicit în propria lor țară sau izgonindu-i printre străini pentru a-și căuta un rost în viață, când noi nu aveam trebuință de nimeni și de nimic într-o țară atât de bogată”, și-a explicat gestul Cristi.

Cristi și motorul său au mai făcut furori și la Untold sau în Bistrița, cu mesajeul anti-PSD inscripționat pe motocicletă.

Și de data aceasta însă prezența sa pare să-i fi deranjat pe unii.

„În timp ce făceam o tură cu motocicleta și făceam poze, un echipaj al poliției a oprit și ne-a spus să ne liniștim, că azi nu e ziua motocicliștilor”, a explicat Cristi.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...

Se fac angajări la Ocolul Silvic Dealul Negru, Dianova Instal, Leoni și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Ocolul Silvic Dealul Negru și IMP România (fosta fabrică...

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...