-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

FOTO. Pentru amatorii de vandalisme din Prundu Bârgăului: „Urmează măsuri mult mai drastice!”

„O să te caut și o să te găsesc!”, promitea ieri conducerea primăriei din Prundu Bârgăului, adresându-se unui tânăr care nu și-a găsit altceva mai bun de făcut decât să se ia la trântă cu un coș de gunoi… Primarul Doru Crișan s-a ținut de cuvânt:

Peste 50 de camere de supraveghere au fost montate în comuna Prundu Bârgăului, iar de câteva zile, primarul localității a început lupta împotriva celor care își pun mintea cu mobilierul urban al comunei.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FTvaSet%2Fvideos%2F2320601974658602%2F&show_text=0&width=267″ maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.2″ /]

După ce un tânăr s-a luptat cu un coș de gunoi și s-a dovedit a fi mai puternic, distrugându-l fără jenă, primarul Doru Crișan a promis că îl va căuta și îl va face să plătească.

PRUNDU BÂRGĂULUI: Primarul a coborât milităria jos din pod! Și scuipatul în locuri neamenajate se plătește…

Și cum fiecare faptă merită o „răsplată” pe măsură, astăzi primarul Doru Crișan a anunțat că i-a găsit pe făptași și i-a pus la muncă.

Pe lângă amenda de 500 de lei aplicată tinerilor, ei au fost nevoiți să repare ce au stricat în ziua precedentă: „Măsura complementară – stabilită la amenda de 500 de lei primită de fiecare din cei doi „voinici” deranjați de coșul de gunoi – a fost repararea și fixarea lui la locația inițială”, a anunțat Doru Crișan.

Pe viitor, măsurile vor fi mult mai drastice!”, a avertizat edilul, dezamăgit de tinerii care și-au pus mintea cu coșul de gunoi din comună.

Foto @ Doru Crișan

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...