25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

FOTO – Play Fest, la Școala Gimnazială Nr. 4 Bistrița: Bucuria de a învăța prin joc

Bucurie mare, pentru elevii de la Școala Gimnazială Nr. 4 din Bistrița, alternativa Step by Step! Zilele trecute au avut parte de lecții inedite și o mulțime de jocuri, la prima ediție Play Fest, Festivalul învățării prin joc.

Elevii de la Step by Step care învață la Școala Gimnazială Nr 4 Bistrița au avut parte, în săptămâna premergătoare zilei de 1 Iunie, de multe bucurii. Dar și ocazia de a-și cunoaște mai bine orașul și istoria sa.

Am avut parte de diverse activități desfășurate în cadrul unor ateliere de pictură, arte plastice, sau construcții. Copiii au realizat numeroase expoziții. Iar asta i-a ajutat să-și dezvolte din plin creativitatea, dar și sentimentul de apartenență la un oraș frumos care reușește și astăzi să-și surprindă localnicii sau vizitatorii cu priveliști de poveste și clădiri superbe ce datează încă din secolele XIV-XV”, a povestit pentru Bistrițeanul.ro profesorul Bogdan Cuciurean de la Școala Gimnazială Nr. 4.

Cei mai mulți dintre elevi s-au declarat extrem de încântați de prima zi a festivalului. Au experimentat bucuria de a deveni turiști în propriul oraș.

Cea de-a patra zi de Play Fest a fost ziua dedicată abilităților artistice. „Copiii și-au putut exprima liberi abilitățile artistice, într-un concurs de dans, socializând și cu elevii celorlalte clase.

În Play Fest s-au implicat și părinții copiilor, profesorii din școală, dar și alți membri ai comunității locale. Am avut parte de mulți vizitatori curioși care ne-au admirat produsele realizate pe parcursul întregii săptămâni. Ne-am bucurat și de prezența inspectoarei Florean Smaranda care a avut doar cuvinte de laudă în privința organizării festivalului. I-a felicitat pe copii pentru rezultatele obținute și pentru întreaga activitate a școlii noastre”, a mai precizat prof. Bogdan Cuciurean.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.