25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Aproape 50 de tone de deșeuri reciclabile, colectate de elevii din BN – Premii pe măsură: 10 biciclete, 100 de boxe și 100 de câști audio

Toată săptămâna am premiat  copiii harnici și frumoși, care s-au implicat plini de entuziasm în concursul școlar Reciclezi pentru viitorul tău!”, a transmis Cristian Marius Niculae, șeful ADI Deșeuri BN.

Ediția a 5-a a însemnat o cantitate totală de 46,4 tone de deșeuri reciclabile colectate selectiv de cei mai harnici copii din Bistrița-Năsăud, a subliniat Cristian Marius Niculae. Concursul a însemnat, totodată, 10 biciclete, 100 de boxe portabile și 100 de câști audio – premii oferite de Supercom și ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud!

  • La Scoala Gimnaziala Șieuț s-au adunat 15 tone de deșeuri reciclabile. Campionii colectării selective a deșeurilor au fost Tudor Dumbrăvan cu 6,7 tone și Darian Drăguș cu 6,2 tone. Ambii au câștigat biciclete, premiile fiind suplimentate prin implicarea companiei locale Vanirotrans SRL.
  • La Școala Gimnazială „Paul Tanco” Monor s-au colectat 1,9 tone de deșeuri reciclabile, iar marele premiu a fost câștigat de Ilinca Moldovan cu 400 kg.
  • La Școala Gimnazială Sânmihaiu de Cîmpie s-au colectat 4,1 tone de deșeuri reciclabile. Bicicleta a fost câștigată de Darius Negrea cu 1,13 tone.

Și aici premiile au fost suplimentate prin implicarea exemplară a profesorilor de la școală – s-au acordat în plus încă 3 biciclete și 3 seturi de căști audio!

  • La Scoala Gimnaziala Milas s-au adunat 3,5 tone de deșeuri reciclabile, iar premiul cel mare a fost câștigat de Gabriel Chiș cu 981 kg de deșeuri reciclabile aduse la școală.
  • La Școala Gimnazială LUNCA ILVEI s-au adunat 7,2 tone de deșeuri reciclabile iar bicicleta a fost câștigată de Alexandru Bălan cu o cantitate de 1,55 tone de deșeuri reciclabile.
  • La Scoala Gimnaziala Sever Pop Poiana Ilvei s-au adunat 3 tone de deșeuri reciclabile. Darius Titieni a plecat acasă cu bicicleta datorită celor 766 de kg de deșeuri reciclabile aduse la școală.
  • La Școala Gimnazială Nr. 1 Leșu s-au colectat 5 tone de deșeuri reciclabile. Bicicleta a fost câștigată de Ionut Pop din cls. A 7-a cu 800 de kg de deșeuri colectate selectiv!
  • La Școala Gimnazială din Chiuza s-au colectat 2,1 tone de deșeuri reciclabile. Marele premiu a fost câștigat de Cosmin Chiș din cls a 8-a cu 363 kg adunate!
  • La Școala Gimnazială Budacu de Sus s-au colectat 3,6 tone. Bicicleta a fost câștigată de Andreas Ionuț Cocos cu o cantitate de 1,15 tone!
  • La Școala Gimnazială din Petriș s-au colectat 1 tonă de deșeuri reciclabile. Câștigătorul bicicletei a fost desemnat elevul Radu Deluț Cristian cu o cantitate de 132 kg.

Felicităm și mulțumim profesorilor care s-au implicat în organizarea acestui concurs școlar care aduce atâta bucurie în rândul elevilor! La mulți ani tuturor copiilor! Mulțumim și TeraSteel – partenerul nostru în proiecte de educație pentru protecția mediului”, a mai transmis Cristian Marius Niculae.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.